ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η "χρυσή ομάδα" της "Αγια-Σοφιάς"

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η σημαντική δωρεά του Σαραντίτη, δεν θα είναι η μοναδική για το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ – Η πρόβλεψη που υπάρχει για όσους στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια.

Από την μέρα της παρουσίασης του πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για ένα έργο που δεν είναι υπόθεση ενός. Μπορεί ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να μπήκε μπροστά για να το «τρέξει».

Όμως ο Μελισσανίδης από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει, πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, είναι μια υπόθεση όλου του κόσμου. Από τον απλό οπαδό που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και έχει γίνει μέτοχος στη Δικέφαλος ΑΕ, μέχρι όλους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ομάδας. Και η δωρεά ύψους 500χιλιάδων ευρώ του Γιάννη Σαραντίτη, ήταν μια έμπρακτη απόδειξη αυτής της συμμετοχής και του κόσμου, στην υλοποίηση του ονείρου της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να είναι η μοναδική τέτοιου είδους δωρεά. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες κινήσεις, από οπαδούς της ΑΕΚ με σημαντική οικονομική επιφάνεια. Μάλιστα το πιθανότερο είναι πως ήδη υπάρχουν κινήσεις και συζητήσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Άλλωστε ακόμα και γι αυτή την ολοκληρωμένη κίνηση με την δωρεά του Σαραντίτη, η αρχική επιθυμία του δωρητή .ήταν να μην γίνει γνωστή. Πάντως υπάρχουν οι ενδείξεις πως θα δημιουργηθεί μια «χρυσή» ομάδα δωρητών για την κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς».

Με την πρόβλεψη να μπουν τα ονόματά τους σε μια τιμητική πλάκα, η οποία θα αναρτηθεί σε ειδική περίοπτη θέση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Προφανώς και αυτές οι δωρεές δεν μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό του έργου. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ προσβλέπει και σ’ αυτού του είδους την στήριξη. Ειδικά για ένα τέτοιου είδους έργο και ειδικά από την στιγμή που ήδη από την πρώτη στιγμή, υπήρξε ενδιαφέρον από οικονομικά ισχυρούς οπαδούς της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ