ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η τελευταία ζαριά για Πόνσε

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πόνσε, πανηγυρικό, ΑΕΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Έπειτα από τρεις σεζόν με τρομερή επιτυχία στην επιλογή του φορ, η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αφετηρία αναζήτησης του επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά. Ποια είναι τα δεδομένα με την περίπτωση του Πόνσε.

Μετά από τρεις σεζόν με τρομερή επιτυχία στην επιλογή του φορ (Αραούχο και Πόνσε), η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό, για ακόμα ένα καλοκαίρι, να βρεθεί στην αφετηρία αναζήτησης του επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Για να κάνει ωστόσο το επόμενο βήμα, θέλει πρώτα να έχει εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Εσεκιέλ Πόνσε, οι οποίες δεν είναι πάρα πολλές, αλλά δεν έχουν εξαντληθεί κιόλας.

Η ΑΕΚ άφησε στον ποδοσφαιριστή το περιθώριο που ζήτησε για να σκεφτεί, πλέον περιμένει και μια απάντηση για να προχωρήσει παρακάτω. Άλλωστε, αν και είναι νωρίς, ο Πόνσε δεν έχει βρει ακόμα κάτι που να τον δελεάζει.

Βέβαια, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε σε δημοσιογράφους, περίπτωση να παραμείνει ο Πόνσε με συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ (το οποίο η ΑΕΚ πλήρωνε κατά το ήμισυ με τη Ρόμα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε), δεν υφίσταται.

Άρα, είτε θα πρέπει να δεχθεί ο παίκτης γερό ψαλίδι στις ετήσιες αποδοχές του για προχωρήσει η Ένωση σε συζήτηση αγοράς, είτε να βρεθεί μια νέα φόρμουλα συμφωνίας με την ιταλική ομάδα, που να προβλέπει δανεισμό του παίκτη για επιπλέον μία σεζόν, με τους δύο συλλόγους να μοιράζονται τις αποδοχές του.

Για να συμβεί το δεύτερο, θα πρέπει ο Πόνε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα, καθώς το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Γενικότερα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ, αλλά από τη στιγμή που έχει παρθεί απόφαση από τον Μελισσανίδη να γίνει μια τελευταία προσπάθεια, καλό είναι να περιμένουμε μήπως και προκύψει μια τρελή ανατροπή.

Αν πάντως η Ενωση βρει την άκρη με τον παίκτη, τότε άμεσα άνθρωπός της (πιθανότατα ο Μηνάς Λυσάνδρου) θα μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα για να εισέλθει σε κύκλο επαφών με το σύλλογο της Ρώμης. Δύσκολο ομολογουμένως το σενάριο, αλλά μια τελευταία προσπάθεια για τον Πόνσε, έχει την αξία της.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει την ευχέρεια να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας στη Ρόμα 1,5 εκατ. ευρώ έως τις 15 του μήνα, όπως προβλέπει η πρώτη δόση της συμφωνηθείσας οψιόν αγοράς του Αργεντινού φορ, συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ