ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γυρίζει το χαρτί για Γκαρσία

ΑΕΚ: Γυρίζει το χαρτί για Γκαρσία

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εντατική επικοινωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ, Λιβάι Γκαρσία.

Το χοντρό παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, βρίσκεται στην κορύφωση του τις τελευταίες ώρες.

Αν και η ΑΕΚ φαινόταν να χάνει το παιχνίδι, το γεγονός ότι έχει πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι είναι καλύτερη προοπτική για εκείνον να ενταχθεί στο δυναμικό της, την κρατάει γερά στο παιχνίδι.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ίλια Ίβιτς, έχει βρει τους κώδικες επικοινωνίας που απαιτούνται με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να ολοκληρωθεί το deal με τον ποδοσφαιριστή να εντάσσεται στην Ένωση.

Αυτό που ο Ίβιτς και οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή προσπαθούν, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπεϊτάρ, η οποία έχει πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να ενταχθεί στην Ένωση, σύμφωνα πάντα με όσα γνωρίζουν και υποστηρίζουν εντός ΑΕΚ, κράτα ορθάνοιχτο το πεδίο δράσης ώστε ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων να πετύχει αυτό το deal.

Βρισκόμαστε στην εξέλιξη μίας διαπραγμάτευσης αυτές τις ώρες, η οποία έχει επαναφέρει την ΑΕΚ στη θέση του φαβορί για την απόκτηση του Γκαρσία, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος της ημέρας να υπάρξει ολοκλήρωσή της με θετικό τρόπο για τον Δικέφαλο.

Photo credits: Beitar Jerusalem

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ