STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Λιβάι Γκαρσία"

"ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Λιβάι Γκαρσία"

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται, σύμφωνα με τη ισραηλινά ΜΜΕ, για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ, Λιβάι Γκαρσία, από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Διπλό είναι το ελληνικό ενδιαφέρον για τον 22χρονο εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ. Όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ του One.co.il τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν προσεγγίσει τον μεσοεπιθετικό από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα τόσο οι ερυθρόλευκοι, όσο και οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει πρόταση για τον Κεντροαμερικανό. "Η Ένωση προσφέρει 2.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακό λιγότερα για το 50% των δικαιωμάτων του. Η Μπεϊτάρ έχει μόνο το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ το υπόλοιπο 50% ανήκει στους εκπροσώπους του", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει προταθεί και εξεταστεί από τις δύο ελληνικές ομάδες που θα κοντραριστούν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά από καμία από τις δύο δεν επιβεβαιώνεται πρόταση και τα ανωτέρω ποσά.

Ο 22χρονος είναι ένας παίκτης που παίζει στη γραμμή και δυνατό του στοιχείο θεωρείται το "ένας εναντίον ενός". Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές με όπλο την ταχύτητά του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ