ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιατί ο Βράνιες ευχαρίστησε τον προπονητή της Μπασακσεχίρ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΑΕΚ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΑΕΚ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ογκνιέν Βράνιες της ΑΕΚ έκανε Instastory αφιερωμένο στον προπονητή της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ. Ο Βόσνιος είχε το λόγο του γι' αυτή του την κίνηση.

Το πρώτο Instastory του Ογκνιέν Βράνιες την επομένη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ, αφορούσε τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Οκάν Μπουρούκ. Ποιος, όμως, ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Βόσνιος θέλησε να ευχαριστήσει τον επικείμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Champions League;

Συγκεκριμένα, το " thanks for everything mister" ή στα ελληνικά αν προτιμάτε " ...ευχαριστώ για όλα κύριε..." μόνο τυχαίο δεν ήταν όπως και η φωτογραφία του σκληροτράχηλου στόπερ να σφίγγει το χέρι του Μπουρούκ. Οι δύο άνδρες δεν γνωρίστηκαν χθες. Έχουν παρελθόν.

Ο Βράνιες τον Γενάρη του 2014 πήγαινε ως ελεύθερος στην Ελαζίγκσπορ με προπονητή τον Μπουρούκ που τον Οκτώβριο είχε διαδεχθεί τον Τροντ Σόλιντ. Τον Αύγουστο, ο Βόσνιος έμεινε εκ νέου ελεύθερος και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπέγραψε με την Γκαζιάντεπσπορ, ομάδα που προπονούσε ο Μπουρούκ από την 1η Αυγούστου 2014 και μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Φεύγοντας ο Μπουρούκ από το κλαμπ, άφησε για όλους έξι μήνες εκεί τον Βράνιες ο οποίος μετά, τον Ιανουάριο του '16, πήγε ως ελεύθερος στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Διαβάστε ακόμα:
ΑΕΚ: Μαθηματικά με ολίγη τρέλα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ