ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Παουλίνιο

ΑΕΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Παουλίνιο

Ο Παουλίνιο έρχεται το βράδυ στην Ελλάδα και την Παρασκευή (7/6) θα περάσει από ιατρικά για να προχωρήσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και να καλυφθεί η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Με γρήγορους ρυθμούς η ΑΕΚ τελειώνει τη μεταγραφή του Παουλίνιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος που ήταν ελεύθερος από την Τσάβες αναμένεται την Πέμπτη (6/6) στην πατρίδα μας, με τον ατζέντη του μαζί, και την επομένη, δηλαδή την Παρασκευή (7/6) θα περάσει από ιατρικά.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 28χρονος θα υπογράψει το συμβόλαιό που του έχει προτείνει η Ένωση και θ' ανακοινωθεί για να γίνει η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ επί εποχής Μιγκέλ Καρντόσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος μπακ ήταν από τα κορυφαία ονόματα που είχε καταθέσει ο Καρντόσο στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ακούστε το ηχητικό από τον Sport24 Radio 103,3 που μετέδωσε πρώτος την έλευση του Παουλίνιο στην Ελλάδα:

Όσον αφορά στο βιογραφικό του Παουλίνιο που γεννήθηκε στις 13/7/1991 και έχει ύψος 1,76μ., άρχισε στην Πόρτο και στη συνέχεια έπαιξε σε Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Μαδέιρα, Τσάβες, Μπράγκα και πάλι Τσάβες. Συνολικά, ο 28χρονος έχει αγωνιστεί σε 149 ματς στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, δεν έχει σκοράρει ενώ μοίρασε στους συμπαίκτες του 13 ασίστ.

Διαβάστε ακόμα
ΑΕΚ: Παουλίνιο, η αλά Σιμόες περίπτωση του Καρντόσο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ