ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επικρατεί η πετυχημένη συνταγή

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πόνσε EUROKINISSI SPORTS

Όλα δείχνουν πως στο μυαλό του Ουζουνίδη επικρατεί η πετυχημένη αγωνιστική συνταγή και για το σημερινό (30/1, 17.15) ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Για περισσότερους από έναν λόγους, το ματς της Κυριακής (3/2) με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι κομβικό για την ΑΕΚ. Όμως αν «στραβώσει» το σημερινό (30/1-17.15) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θα πάει σ’ αυτό το κομβικό κυριακάτικο ματς, με γκρίνια, εσωστρέφεια και κλυδωνισμούς.

Κάτι που οδηγεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να προτιμήσει την πετυχημένη αγωνιστική συνταγή και για τον αγώνα με τους Βοιωτούς, έναντι της σκέψης για ευρύ ροτέισον και ξεκούρασης βασικών ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε, ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει φροντίσει να κτυπήσει «καμπανάκι» στους παίκτες του, να μην αφήσουν το μυαλό τους να ξεστρατίσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι σ’ αυτό με τον Λεβαδειακό.

Ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του απόλυτη προσήλωση στο σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ. Και αυτό το μήνυμα πιθανότατα θα επιχειρήσει να το στείλει και μέσα από τις επιλογές που θα κάνει για το αγωνιστικό πλάνο.

Κρατώντας το σύστημα που έχει καθιερώσει στα τελευταία ματς και κάνοντας μόνο τις απαραίτητες αλλαγές. Τον Τσόσιτς αντί του τιμωρημένου Οικονόμου και τον Κρίστιτσιτς αντί του επίσης τιμωρημένου Μάνταλου. Και πιθανόν και τον Μπογέ ως παρτενέρ του Πόνσε στην επίθεση, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μείνει στον πάγκο ο Λιβάγια.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι της ενδεκάδας, εκτός έκπληξης, θα είναι ίδιοι με το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ