ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Τσιγκρίνσκι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό καθώς Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με προβλήματα τραυματισμών.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έφερε ισοπαλία και τα... άκουσε από τους οπαδούς της. Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για τους "κιτρινόμαυρους" με το Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει δυο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε να βγάλει ούτε το πρώτο 45λεπτο, αντικαταστάθηκε από τον Τσόσιτς στο 45' και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και πρέπει να κάνει επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και η χρονική διάρκεια της απουσίας του.

Επίσης ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος δέχτηκε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα έχει μία κάκωση στο κουντεπιέ και ένα πρήξιμο στο πόδι, καθώς μπήκε σε πολλές μονομαχίες. Ωστόσο, η κατάσταση του διεθνούς ακραίου αμυντικού δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ