ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός κινδύνου ο οπαδός των "κιτρινόμαυρων" που έπεσε στο κενό

ΑΕΚ: Εκτός κινδύνου ο οπαδός των "κιτρινόμαυρων" που έπεσε στο κενό

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον οπαδό της ΑΕΚ που έπεσε από το κενό και βρίσκεται στο νοσοκομείο με τις τελευταίες εξετάσεις να δείχνουν βελτίωση της κατάσταση τους.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ που έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας σε ένα περιστατικό οπαδικής βίας καθώς η τελευταία ενημέρωση που έχουν οι "κιτρινόμαυροι" είναι πως υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων πιστοποίησαν πως το επικίνδυνο αιμάτωμα στο κεφάλι υποχωρεί και πως τα ζωτικά όργανα όπως οι πνεύμονες και τα νεφρά του λειτουργούν χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά να υπάρξει η μεταφορά του από μονάδα εντατικής θεραπείας και να αρχίσει να αναπνέει μόνος του.

Την ίδια ώρα οι προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται έχουν να κάνουν με δύο επιμέρους χτυπήματα που έχει ο άτυχος νεαρός.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του οι άνθρωποι της ΑΕΚ που παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ