ΑΕΚ

AEK: Δεν υπάρχει Σκόκο για την Ένωση

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Άμεση ήταν η αντίδραση της AEK σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του Αργεντινού επιθετικού Νάτσο Σκόκο. Τι ισχύει με την περίπτωσή του.

Παραδοσιακά ο Νάτσο Σκόκο, είναι ένα όνομα που κάνει μεγάλο γκελ στους οπαδούς της ΑΕΚ. Πολλά είναι τα σενάρια που τα τελευταία χρόνια, τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περί επιστροφής του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, ωστόσο ουδέποτε υπήρχε φωτιά που να συνόδευε τον καπνό.

"Δεν έχουμε καταθέσει την παραμικρή πρόταση για τον Σκόκο", ήταν η άμεση απάντηση της Ένωσης σε δημοσίευμα που την παρουσίαζε να έχει συζητήσει με τον Αργεντινό επιθετικό την επανένταξή του στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το ContrasenaFutbol και ο δημοσιογράφος Χερνάν Καμπρέρα επικοινώνησαν μέσα από σχετικό tweet τα εξής:

"Τις τελευταίες ώρες ήρθε μία προσφορά από την ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο. Η πρόταση είναι για τους επόμενους έξι μήνες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι δεν είναι γνωστό πότε επιστρέφει το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή. Απ’ όσα μου είπαν ο παίκτης δεν θέλει πραγματικά να φύγει".

Η ΑΕΚ δεν έχει πάντως την παραμικρή σκέψη να ανοίξει κεφάλαιο Σκόκο από την αρχή. Πέραν του ότι είναι πλέον 35 ετών, υπάρχουν πολλά άλλα δύσκολα μέτωπα ανοιχτά, όπως αυτά των Αραούχο, Λιβάγια και Ολιβέιρα, ώστε να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί ξανά τον "υδραυλικό", ο οποίος παρεμπιπτόντως, ακόμα και σε αυτή την ηλικία, αξιώνει κασέ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ