ΑΕΚ: Αυτή είναι η καταπακτή από την οποία θα βγαίνει η Ένωση στην "Αγιά - Σοφιά"

Αρχίζει να παίρνει σχήμα και μια από τις πιο… συμβολικές κατασκευές στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αρχίζει και παίρνει το σχήμα του κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Και να ξεχωρίζουν τα… χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα έχει αρχίσει να σχηματίζεται μια από τις πιο συμβολικές… κατασκευές, που είναι το τούνελ μέσα από το οποίο θα περνούν οι παίκτες για να μπαίνουν από τα αποδυτήρια στο γήπεδο.

"Δεν είναι μακριά η ώρα που θα δούμε την πρωταθλήτρια να βγαίνει από αυτό το τούνελ. Το τούνελ της νέας εποχής στο νέο μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας", σχολίασε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, μια από τις διαφορές που θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε σχέση με το πιο παλιό θα είναι και η μεταφορά της θέσης των αποδυτηρίων και της εξέδρας των επισήμων. Αντί για την πλευρά της οδού Καππαδοκίας που ήταν στο «Ν. Γκούμας», στην «Αγιά Σοφιά» θα βρίσκονται στην απέναντι πλευρά, αυτή του Άλσους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Profesor αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει το Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.