ΑΕΚ

ΑΕΚ - Άρης: Η ενδεκάδα του Κωστένογλου για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς

Ο Νίκος Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ
Ο Νίκος Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω ποιους ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου στη βασική ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 11η αγωνιστική της Super League 1 και ο Νίκος Κωστένογλου είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη θλάση και βγήκε νοκ-άουτ από τα πλάνα του "Κωστέ". Επίσης, ο Κρστίτσιτς ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Εκτός μάχης έμεινε και ο Χουλτ, την τελευταία στιγμή, διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προληπτικά αποφασίστηκε να μην μπει στην αποστολή. Υπενθυμίζουμε ότι και ο Λιβάγια δεν υπολογίζεται γιατί πάρθηκε η απόφαση να εκτίσει την ποινή της συμπλήρωσης κίτρινων καρτών στο αποψινό ματς.

Πλήγμα, φυσικά, ήταν κι αυτό της τελευταίας στιγμής με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 δύο ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ο "Γαλανό" πονούσε στον αστράγαλό του ήταν αδύνατο ν' αγωνιστεί στο ματς.

Με αυτά τα προβλήματα, λοιπόν, ο Κωστένογλου επέλεξε τους εξής έντεκα με διάταξη 4-2-3-1: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο, Μάνταλος, Βέρντε, Ντέλετιτς, Ολιβέιρα.

Οι αναπληρωματικοί της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Οικονόμου, Γιακουμάκης, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αλμπάνης.

*Δεν υπολογίστηκαν στην αποστολή ο μακροχρόνια τραυματίας Κλωναρίδης, αλλά και ο Ζεράλδες που τις τελευταίες ημέρες είχε πυρετό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ