ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Γαλανόπουλο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γαλανόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα παίξει στο ντέρμπι με τον Άρη (AUDIO).

Σύμφωνα με τον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γαλανόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα παίξει στο ματς με τον Άρη. Όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, το θέμα του "Γαλανό" δεν είναι τόσο μεγάλο, ώστε να τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί καθώς ο παίκτης πονάει.

Η ατυχία της ΑΕΚ, λοιπόν, συνεχίζεται αφού εκτός δράσης έχουν μείνει ο Κρστίτσιτς λόγω γαστρεντερίτιδας, ο Τσιγκρίνσκι εξαιτίας θλάσης, ο Ζεράλδες επειδή ταλαιπωρήθηκε από εμπύρετη ίωση και ο Κλωναρίδης ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό.

Επίσης, στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς δεν υπολογίζεται ούτε ο Μάρκο Λιβάγια, διότι το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε ο Κροάτης να εκτίσει την ποινή της συμπλήρωσης καρτών στο σημερινό ματς που είναι προγραμματισμένο ν' αρχίσει στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Γαλανόπουλος είχε πάθει ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο στην προπόνηση της Παρασκευής, έκανε ένεση, αλλά στη δοκιμή που πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής στα Σπάτα συνέχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις και κάπως έτσι τέθηκε εκτός δράσης για το παιχνίδι με τον Άρη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ