VIRAL

Ομάδα του Περού ανακοίνωσε παίκτη με το όνομα Οσάμα Βινλάντεν

Ομάδα του Περού ανακοίνωσε παίκτη με το όνομα Οσάμα Βινλάντεν

Η Ουνιόν Κομέρσιο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Περού, ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου Οσάμα Βινλάντεν, είδηση που αναμενόμενα έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Πώς μπορεί μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία του Περού να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο; Ή τουλάχιστον να... υποχρεώσει τα διεθνή ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί της; Η Ουνιόν Κομέρσιο το πέτυχε με την ανακοίνωση της απόκτησης 18χρονου μέσου.

Ο Οσάμα Βινλάντεν Χιμένες Λόπες αποτελεί το νέο της απόκτημα, όνομα που ασφαλώς παραπέμπει στον άλλοτε ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο νεαρός παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει τον λόγο που του έδωσαν αυτό το όνομα και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι γονείς του, και ειδικά ο πατέρας του, δεν θέλουν να μιλάνε γι' αυτό το ζήτημα.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι οι φίλοι του έκαναν πλάκα μαζί του για το όνομά του, ότι στην αρχή ένιωθε κάπως άβολα αλλά πως πλέον έχει συνηθίσει και ζει με αυτό, βλέποντάς το ως κάτι φυσιολογικό. Ο 18χρονος χαφ δηλώνει θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι και παίκτης που του αρέσει να δημιουργεί και να σκοράρει.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ