ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς οι παίκτες στα αποδυτήρια της OPAP Arena στο buzzer beater του Σλούκα

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγύρισε έξαλλα τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας, για παράδειγμα, παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα από κινητά και άλλες φορητές συσκευές την ώρα που βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια της OPAP Arena.

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγύρισε έξαλλα τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Τετάρτης (3/5).

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας, για παράδειγμα, παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα μπάσκετ από κινητά και άλλες φορητές συσκευές την ώρα που βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια της OPAP Arena.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι καθυστέρησαν να βγουν από τα αποδυτήρια και να φύγουν από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής προς το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Άλλοι παίκτες ήταν συνεχώς όρθιοι από την αγωνία τους, για την τελευταία επίθεση, μέχρι το buzzer beater του Κώστα Σλούκα, με τους Έλληνες κυρίως να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, αγκαλιές και χοροπηδητά, ενώ και οι ξένοι αποθέωναν την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για το μπάσκετ που έχει παίξει όλη τη σεζόν.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι μπασκετόφιλοι, με πιο γνωστούς τον Φορτούνη, τον Εμβιλά και τον Αραμπί οι οποίοι πηγαίνουν συχνά στο ΣΕΦ (ο τελευταίος έχει ταξιδέψει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδια NBA), αλλά και τους Σισέ, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ανδρούτσο και Τζολάκη.

Οι παίκτες και τα μέλη της διοίκησης των ερυθρόλευκων πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, στα αποδυτήρια της OPAP Arena, σε μια βραδιά που κύλησε εξαιρετικά για την πειραϊκή ομάδα σε επίπεδο μπάσκετ, ενώ και στο ποδόσφαιρο είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το διπλό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE OPAP ARENA STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ