ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξανά με Βαλμπουενά - Φορτούνη

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Φορτούνης και Βαλμπουενά στον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε ενδεκάδα με Βαλμπουενά και Φορτούνη για τη σημερινή (15.00) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το SPORT24 καταγράφει το πλάνο του Πορτογάλου με φόντο τη 15η νίκη σε 18 παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι (15.00, Novasports1HD) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (14 νίκες - 3 ισοπαλίες σε 17 ματς), το σύνολο με την καλύτερη επίθεση (44) και την καλύτερη άμυνα (7) που θέλει λίγο για να κλείσει δύο χρόνια αήττητο εκτός έδρας (10 Φεβρουαρίου 2019 είχε χάσει στην Τούμπα) καλείται να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επικρατήσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου και σε κανένα από αυτά δεν έβαλαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο περσινό ματς, θα θυμάστε, τη λύση έδωσε ο Χασάν στις καθυστερήσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως οι "κυανόλευκοι" δεν είναι ευκολοκατάβλητο εμπόδιο και στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος, θα απελευθερώσει τα πόδια των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός που έχει έχει σκοράρει και στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός έδρας, κατεβαίνει πάνοπλος στο Περιστέρι. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει κάνει ο Πορτογάλος, η ομάδα θα κατέβει ξανά και με Φορτούνη και με Βαλμπουενά, όπως είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Σα θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ θα είναι ο Ραφίνια, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ επιστρέφει βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς προ ημερών στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Χολέμπας. Το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών θα απαρτίζουν οι Μπα και Σεμέδο.

Οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν στην προπόνηση, θα παραταχθούν με αμυντικούς μέσους τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Θα μείνει δηλαδή στον πάγκο ο Καμαρά. Από εκεί και πέρα, ο τρίτος της μεσοεπιθετικής γραμμής, δίπλα δηλαδή σε Φορτούνη και Βαλμπουενά, θα βρίσκεται ο Μασούρας. Ο Αραμπί θα πάρει θέση στη γραμμή κρούσης με σκοπό στο φινάλε της αναμέτρησης να μην έχει μείνει στα 14 γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 24 παίκτες: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν, Ελ Αραμπί. Εκτός έμειναν οι Ντρέγκερ, Σουντανί, Λοβέρα, Κάιπερς και Σουρλής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ