ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ολυμπιακός Βόλου: "Αναλάβετε τις ευθύνες σας"

Ολυμπιακός Βόλου: "Αναλάβετε τις ευθύνες σας"

Τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου κατέβηκε με 10λέπτη καθυστέρηση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη εξήγησε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγεί για ποιο λόγο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη για τα μπαράζ με 10λεπτη καθυστέρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να παραιτηθεί άμεσα και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος – μαριονέτα της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη της διαιτησίας στο μπαράζ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με 10λεπτη καθυστέρηση όπως το επιτρέπει ο κανονισμός και την Δευτέρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ζητήσει ακρόαση από την εισαγγελία για να καταθέσει αυτά που γνωρίζει για όλο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Και ας αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας! Αρκετά χορτάσαμε με τους δήθεν εξυγιαντές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Να τους χαίρεστε!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ