ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βαλμπουενά... 2022

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η αντίστροφη μέτρηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ματιέ Βαλμπουενά όπως αποκάλυψε το SPORT 24 από τις 8 Ιανουαρίου.

Η ποιότητα χρόνια δεν κοιτά και ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι έτοιμος να ανανεώσει τους όρκους… πίστης με τον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο όπως είχε αποκαλύψει το SPORT 24 από τις 8 Ιανουαρίου.

Ο “στρατηγός” του Πειραιά είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με το σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2022. Θα είναι η τρίτη σύμβαση του 36χρονου Γάλλου μαέστρου και δεύτερη ανανέωση, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 και από τότε μέχρι τώρα αποδεικνύει διαρκώς το μεγαλείο του.

Στην πρώτη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα έπαιξε σε 42 παιχνίδια, πέτυχε 8 γκολ και έδωσε στους συμπαίκτες του άλλα 23. Φέτος έως τώρα έχει σκοράρει δύο φορές, ενώ έχει δώσει κι άλλες 8 ασίστ, σε 28 παρουσίες. Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες μετά το σχετικό ρεπορτάζ του SPORT 24, o ίδιος είχε επιβεβαιώσει την επιθυμία του και είχε προαναγγείλει ουσιαστικά τις εξελίξεις λέγοντας πως “θέλω να συνεχίσω και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό”.

Πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι, ο Ματιέ είναι έτοιμος να ενταχθεί κι επίσημα στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, καθώς πέρα από τεράστιος ποδοσφαιριστής αποτελεί κι ένα ζωντανό παράδειγμα για τους νεότερους. Το κακό της ιστορίας, είναι ότι λόγω μυικών ενοχλήσεων, θα απουσιάσει όπως όλα δείχνουν από την αυριανή ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (18/3, 19.55) κι αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί, εντός των προσεχών ωρών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το Λονδίνο στις 14.30 το μεσημέρι (17/3) ενώ στις 12 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ