ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα ο Μπα για Λονδίνο, πολύ δύσκολα για Βαλμπουενά και Χασάν

Ο Μπα προθερμαίνεται πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Europa League.
Ο Μπα προθερμαίνεται πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ EUROKINISSI SPORTS

Έχουν υποχωρήσει αρκετά οι ενοχλήσεις στη μέση του Μπα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του ενόψει Άρσεναλ, δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Βαλμπουενά και Χασάν.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Πέμπτης (18/3, 19:55) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τους "16" του Europa League και κυνηγάει ένα θαύμα για να μπορέσει να ανατρέψει στο Emirates το εις βάρος του 3-1 από τον αγώνα στο Φάληρο.

Ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε απουσιάσει από το πρώτο ματς με τους κανονιέρηδες λόγω έντονων πόνων στη μέση του, είναι καλύτερα και αναμένεται να βρίσκεται στην ερυθρόλευκη αποστολή. Ο Αφρικανός σέντερ μπακ αισθάνεται πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα του Λονδίνου.

Από 'κει και πέρα, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο αισιόδοξα για τους Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν. Ο Γάλλος έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και ο Αιγύπτιος ενοχλήσεις στο πόδι από το ματς με την ΑΕΛ και δύσκολα θα προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμοι. Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους και ο Μαρτίνς δύσκολα θα ρισκάρει.

Τα προβλήματά τους δεν είναι σοβαρά, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής, που θα μπορούσε να τους θέσει νοκ άουτ για μεγαλύτερο διάστημα. Θα δοκιμάσουν και στην αυριανή (17/3) προπόνηση και ο Πορτογάλος κόουτς θα πάρει την τελική απόφαση, αφού συμβουλευτεί και το ιατρικό τιμ. Εντούτοις, όλα δείχνουν ότι αμφότεροι θα μείνουν εκτός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ