ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Νέφτσι

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης πριν απ' την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς
Το Γεώργιος Καραϊσκάκης πριν απ' την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Νέφτσι την προσεχή Τετάρτη για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο τη Νέφτσι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (22:00).

Η διάθεση αρχίζει από τη Δευτέρα μέσω διαδικτύου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την προμήθεια ενός εισιτηρίου είναι να έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του φιλάθλου και να έχει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός - Νέφτσι

"Τη Δευτέρα 19/7 στις 10.00 αρχίζει μέσω ίντερνετ (www.olympiacos.org) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7 και ώρα 22:00.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00 για να αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια την Τρίτη 20/7 και την Τετάρτη 21/7 από τις 10.00 έως τις 18.00.

Τόσο από το ίντερνετ, όσο και από τα εκδοτήρια, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράζουν έως τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους και να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 18.00 ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€, 250€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το γεγονός πως στις 16/7 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών σε συνδυασμό με την απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ, καθιστά αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα της Τετάρτης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ