ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τελειωμένη η υπόθεση απόκτησης του Ροντινέι σύμφωνα και με τους Βραζιλιάνους

Ο Ροντινέι στην αναμέτρηση με τη Φλαμένγκο
Ο Ροντινέι στην αναμέτρηση με τη Φλαμένγκο 2017 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία θεωρεί τελειωμένη την απόκτηση του Ριντινέι από τον Ολυμπιακό με το συμβόλαιο των δύο πλευρών να είναι μέχρι το 2025, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα έχετε διαβάσει από το SPORT24.

Τελειωμένη θεωρούν την απόκτηση του Ροντινέι από τον Ολυμπιακό και τα βραζιλιάνικα Μέσα τα οποία κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα έχετε διαβάσει από το SPORT24.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "odia.ig.com.br" το οποίο έχει χαρακτηρίζει ως ολοκληρωμένη τη συμφωνία των δύο πλευρών με τον παίκτη να υπογραφεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα ο Ροντινέι είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια του και εκείνη που του έγινε τελευταία χρονικά ήταν αυτή του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, κάλυπτε απόλυτα τα θέλω του παίκτη με αποτέλεσμα να προχωρήσει η υπόθεση. Ο 30χρονος μπακ θα αποκτηθεί ως ελεύθερος αφού το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται τώρα.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος προέρχεται από μία καλή σεζόν όπου είχε 46 συμμετοχές και έξι ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ και κατά τη θητεία του στη Φλαμένγκο είχε συνολικά 163 αγώνες, 6 γκολ και 17 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, την Κορίνθιανς και την Πόντε Πρέτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ