ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ατζέντης του Ροντινέι στο SPORT24: "Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο Ροντινέι στην αναμέτρηση με τη Φλαμένγκο
Ο Ροντινέι στην αναμέτρηση με τη Φλαμένγκο 2017 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Ροντινέι ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές των δυο πλευρών.

Το όνομα του Ροντινέι ως βασικού υποψηφίου μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού μπακ κυριαρχεί στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Έχετε ήδη διαβάσει στο SPORT24 από τους Δημήτρη Χριστοφιδέλλη και Αντώνη Οικονομίδη, λεπτομέρειες για την περίπτωση του Βραζιλιάνου, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και βρέθηκε στην προεπιλογή της Σελεσάο για το Μουντιάλ 2022, όπως και στο στόχαστρο αρκετών ομάδων εκτός Βραζιλίας.

Το SPORT24 συνεχίζει το ρεπορτάζ κι αυτή τη φορά φέρνει στο φως την άποψη του ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα, επικοινωνήσαμε με τον Ρικάρντο Σέιντ ο οποίος επιβεβαίωσε σε πρώτη φάση τις επαφές των εμπλεκομένων πλευρών, αναφέροντας "βρισκόμαστε σε συζητήσεις".

Σαφώς, υπό την πίεση της διαπραγμάτευσης, τα λόγια βγαίνουν με φειδώ και ρωτήσαμε τον Βραζιλιάνο εάν η πορεία των ζυμώσεων βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αισιόδοξος ο Σέιντ, απάντησε: "Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο".

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις στο θέμα Ροντινέι και να δούμε εάν τελικά θα βγει λευκός καπνός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ