ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Μίλιεβιτς για λογαριασμό των Πειραιωτών

Ο Μάτκο Μίλιεβιτς με τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ο Μάτκο Μίλιεβιτς με τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς YOUTUBE

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Μάτκο Μίλιεβιτς, με πληροφορίες από την Αργεντινή να αναφέρουν πως ο 19χρονος εξτρέμ της Αρχεντίνος Τζούνιορς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρολεύκους.

Είμαστε ολοένα και πιο κοντά στο οριστικό κλείσιμο του παραθύρου στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειές τους για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργός σε αυτό το παζάρι.

Μέσα στην εβδομάδα υπέγραψε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και έδωσε τα χέρια με την Σεντ Ετιέν για την παραχώρηση του Παπ Σισέ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να ετοιμάζονται πλέον για μία ακόμα κίνηση.

Αυτή αφορά παίκτη που αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον 19χρονο δεξιοπόδαρο εξτρέμ της Αρχεντίνος Τζούνιορς να έχει μπει στο στόχαστρο των Πειραιωτών και πληροφορίες από την Αργεντινή να αναφέρουν πως ο Αμερικανός εξτρέμ είναι ήδη στη χώρα μας για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας.

Ο Μίλιεβιτς μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Αρχεντίνος, ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 2018, και δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί της, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να τον πείσουν να υπογράψει και να μετακομίσει στην Ευρώπη για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλιεβιτς γεννήθηκε το 2001 στο Μαϊάμι μετά τη μετακίνηση των γονιών του στις ΗΠΑ ελέω της τρομερής οικονομικής κρίσης που έπληξε την πατρίδα τους, την Αργεντινή, από το 1998 μέχρι το 2002.

Έχει και κροατικές ρίζες λόγω του παππού του, με τον 19χρονο να έχει παίξει μέχρι στιγμής με τις μικρές εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της Αργεντινής και να έχει τη δυνατότητα σε επίπεδο Ανδρών να αγωνιστεί είτε με αυτές τις δύο χώρες, είτε με τη φανέλα της Κροατίας ή της Βοσνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Youtube

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ