ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προς ανανέωση ο Τζολάκης, οι σειρήνες από το εξωτερικό με τα μεγάλα πορτοφόλια

Ο Κώστας Τζολάκης
Ο Κώστας Τζολάκης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τζολάκης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την επέκταση του συμβολαίου του, παρά τις σειρήνες που έχει από το εξωτερικό.

Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τις επεμβάσεις του στα πέναλτι στο παιχνίδι πρόκριση των Ερυθρόλευκων απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη έγραψε ήδη το όνομά του στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο διεθνής με την Ελπίδων τερματοφύλακας πήρε την ευκαιρία του από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο (3-0) στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1) στη Σερβία και έκτοτε αποτελεί τον βασικό γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος έπαιξε στα δύο παιχνίδια εναντίον της Φενέρμπαχτσε (3-2, 0-1, 3-2 στα πέναλτι) στα προημιτελικά του Conference League και αγωνίστηκε κόντρα στους ΑΕΚ (0-1), Άρη (3-0), Λαμία (5-1), ΠΑΟΚ (2-1), Άρη (1-1) στα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Τζολάκης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα και, ταυτόχρονα, έχει φροντίσει να εκτοξεύσει τις "μετοχές" του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι σε δύο μήνες λήγει το συμβόλαιο του νεαρού πορτιέρε με την πειραϊκή ΠΑΕ και πως, ήδη, τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε, ο Έλληνας άσος έχει όλο το "πακέτο", είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, με πολύ καλά σωματικά προσόντα, έχει εμπειρία από παιχνίδια υψηλού επιπέδου (έχει 40 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις), είναι καλός χαρακτήρας, διεθνής και με μεγάλες προοπτικές.

Επίσης, το γεγονός ότι μένει ελεύθερος τον κάνει ακόμη πιο ελκυστικό για κάθε ενδιαφερόμενο. Τις προηγούμενες μέρες, για παράδειγμα, η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola” ανέφερε ότι ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπράγκα και πως έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές των Αρσεναλίστας με την πλευρά του παίκτη.

Υπάρχουν πάντως και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή τερματοφύλακα από καλύτερα πρωταθλήματα και σύλλογοι με μεγαλύτερα πορτοφόλια.

Όμως, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Τζολάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα χρόνια και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ