ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός Σωκράτης, Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Ανδρούτσος

Ο Κώστας Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τον αγώνα με τη Σλόβαν, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Βρσάλικο και Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Σλόβαν (Πέμπτη 11/8, 21:30, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη το πρωί της Τετάρτης (10/8).

Το ευχάριστο για τον Κάρλος Κορμπεράν ήταν πως είδε τον Κώστα Μανωλά να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση, όμως από την άλλη δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Βρσάλικο και Ανδρούτσος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατά συνέπεια, η πειραϊκή ομάδα θα παραταχθεί στην άμυνα στην Μπρατισλάβα με τους Άβιλα, Σισέ, Μπα ή Μανωλά και Ρέαμπτσουκ. Όσο για την επίθεση, εάν ο Ζινκερνάγκελ χρησιμοποιηθεί στον άξονα, στις πτέρυγες θα είναι ο Μασούρας και ο Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή λογικά ο Αραμπί.

Οι μυϊκοί τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τους ερυθρόλευκους στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς αν προσθέσει κανείς και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος δεν έχει συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, πρόκειται για έξι παίκτες με προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Και όλα αυτά, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει δώσει μόλις τρία επίσημα παιχνίδια, αλλά προέρχεται από μία σκληρή και επίπονη προετοιμασία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει για τη Σλοβακία στις 14:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ