ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Παπασταθόπουλος χάνει τη ρεβάνς με τη Σλόβαν

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο ματς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στα προκριματικά του Europa League
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο ματς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στα προκριματικά του Europa League EUROKINISSI

Νέο πρόβλημα για τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα χάσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ ούτε ο Γκάρι Ροντρίγκες υπολογίζεται από τον Ισπανό.

Νέο πρόβλημα για τον Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα την προσεχή Πέμπτη (11/8, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Συγκεκριμένα, προέκυψε νέος μυϊκός τραυματισμός, αυτή τη φορά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην προπόνηση στο Ρέντη και θα απουσιάσει από τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Κάρλος Κορμπεράν, λοιπόν, έχει ένα ακόμη πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κώστας Μανωλάς προέρχεται από θλάση που του στέρησε τη συμμετοχή στο πρώτο παιχνίδι, ενώ εκτός με θλάσεις είναι, τόσο ο Σίμε Βρσάλικο όσο και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Παράλληλα, δεν υπολογίζει ούτε στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πρόλαβε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Κατά συνέπεια, ο Ολυμπιακός -εκτός σοβαρού απροόπτου- θα αγωνιστεί στη Μπρατισλάβα με στόπερ τους Σενεγαλέζους Σισέ και Μπα. Άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός αυτούς δοκίμασε στην προπόνηση στο Ρέντη, έχοντας στα πλάγια της άμυνας τον Άβιλα και τον Ρέαμπτσιουκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ