ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Παπασταθόπουλος και Κούντε, καλύτερα ο Ροντρίγκες, επιστρέφουν οι βασικοί

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Βικελίδης
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Βικελίδης INTIME

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Πιέρ Κούντε προπονήθηκαν ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ καλύτερα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Επιστρέφουν οι βασικοί για το κομβικό σαββατιάτικο ματς στο Γεντί Κουλέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία για την κακή απόδοσή τους, αλλά την Πέμπτη (2/12) γύρισε σελίδα, επικεντρώνοντας την προσοχή του στο παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ το Σάββατο (19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24) στο Ηράκλειο της Κρήτης, για την 12η Αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Πιέρ Κούντε που επέστρεψε με πόνους στον αστράγαλο στο δεξί πόδι από κλοτσιά από αντίπαλο στο ματς της Λιβαδειάς, το πρωί της Πέμπτης (2/12) προπονήθηκε κανονικά. Όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην ποδοκνημική και είχαν σταθεί η αιτία να αντικατασταθεί μόλις στο 25ο λεπτό του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκης.

Από εκεί και πέρα, ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως νιώθει καλύτερα (έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, γι´ αυτό είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ιωνικό) και θα υποβληθεί σε τεστ στην προπόνηση την Παρασκευή το μεσημέρι (3/12). Από το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων υπάρχει αισιοδοξία ότι ο έμπειρος εξτρέμ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ταξίδι στο Ηράκλειο.

Επίσης, ατομικά προγράμματα ακολούθησαν ο Μίχαλ Καρμπόβνικ (διάστρεμμα στην ποδοκνημική) και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς).

Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφουν όλοι οι βασικοί που δεν αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου, δηλαδή, οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, και Ελ Αραμπί, συν τον Βαλμπουενά και πιθανό τον Ροντρίγκες.

Και, βέβαια, στους παραπάνω θα προστεθούν οι εν δυνάμει βασικοί που έπαιξαν στη Λιβαδειά, ο Λόπες, ο Μπουχαλάκης, ο Τικίνιο, ο Βρουσάι, ο Ονιεκουρού, ο Κούντε, ο Ανδρούτσος, ο Κρίστινσον. Επιπλέον, εκκρεμεί η απόφαση αν ο τέταρτος στόπερ στην αποστολή θα είναι ο Σεμέδο ή ο Μάρκοβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ