MEDIA

Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον αγώνα της Κ19 κόντρα στην Μπάγερν για μία θέση στους "4" του Youth League

Πανηγυρικό στιγμιότυπο μετά από την πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Youth League | 28 Φεβρουαρίου 2024
Πανηγυρικό στιγμιότυπο μετά από την πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Youth League | 28 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Η Κ19 του Ολυμπιακού κοντράρεται το απόγευμα της Τετάρτης με την Μπάγερν για τους "8" του Youth League με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι της σπουδαίας αναμέτρησης.

Μετά από τις δύο μεγάλες διαδοχικές προκρίσεις που επιτεύχθηκαν στα πέναλτι, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με αντιπάλους τις Ίντερ και Λανς, η Κ19 του Ολυμπιακού έχει μπροστά της μία τεράστια πρόκληση για το θεσμό του Youth League.

Αυτή ακούει στο όνομα Μπάγερν, με τους παίκτες του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου να βρίσκονται στο Μόναχο όπου το απόγευμα της Τετάρτης θα δώσουν ένα ιστορικό ματς στο προπονητικό κέντρο των Βαυαρών διεδικώντας ΄την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD ενώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε LIVE για την εξέλιξή του και μέσα από το Matchcenter του SPORT24.

TAGS MEDIA YOUTH LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ