ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Κ19 προπονήθηκε στο Μόναχο για το μεγάλο όνειρο στη Youth League

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή της Κ19 του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο Μόναχο για την ιστορική αναμέτρηση με την Μπάγερν στο προπονητικό κέντρο των Βαυαρών.

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Κ19 του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (12/03, 17:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24) για τα προημιτελικά του UEFA Youth League με στόχο τη Νιόν.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έκαναν την τελευταία προπόνηση επί γερμανικού εδάφους και θα παλέψουν για την πρόκριση στο Final-4.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του στο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι εκείνος και οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν τη μεγάλη πρόκριση.

"Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση αλλά και μια τεράστια πρόκληση, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την Elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Από τη δική μας πλευρά έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Συλαϊδόπουλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ YOUTH LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ