ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πηγαίνει στο ντέρμπι με δίδυμο Ντόη - Ρέτσο στην άμυνα, τι ισχύει με Φρέιρα - Ιμπόρα

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται να πορευθεί στο κέντρο της άμυνας με το δίδυμο Ντόη - Ρέτσος στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (22/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24). Ο Φρέιρε αναμένεται να είναι στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό (22/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τον τρόπο που θα πορευθεί στο κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Ανδρέας Ντόη θα συνθέσουν το δίδυμο μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Φρέιρε, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, έχει ακολουθήσει κομμάτια της προπόνησης και έτσι μάλλον θα βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τελευταία φορά ο Αργεντινός αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ την 1η Οκτωβρίου, ενώ απουσίασε από το ματς στη Σερβία.

Πάντως, δεν αποκλείεται στην τελική 20άδα να βρεθεί ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος αμυντικός θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του (από την αποβολή του στον αγώνα Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός 1-1) στο παιχνίδι Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Αμφίβολος για την 20άδα ο Ιμπόρα

Όσον αφορά στον Βιθέντε Ιμπόρα, ο Ισπανός αμυντικός μέσος, προπονείται μεν, ωστόσο δεν έχει την απαιτούμενη ένταση στο πρόγραμμά του. Έτσι, είναι αμφίβολος για την αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το βάρος στον ερυθρόλευκο άξονα έχει πέσει στους Σαντιάγκο Έσε και Μαντί Καμαρά, ενώ από τον πάγκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να βοηθήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ