ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1

Στο τεστ πριν τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός πήρε... άριστα "4" κόντρα στον Πανιώνιο (4-1) στο Καραϊσκάκη

Οι ερυθρόλευκοι αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και προσφέρουν θέαμα στο φίλαθλο κοινό της χώρα μας. Είναι η μόνη αήττητη ελληνική ομάδα και συνεχίζει...
Το καρέ της κόκκινης φωτιάς, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα και Κοβάτσεβιτς έκαναν και πάλι τη διαφορά, με τους Άντζα και Στολτίδη για μία ακόμα φορά να καταθέτουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Λούα Λούα (6'), Κοβάτσεβιτς (64'), Στολτίδης (73') και Γκαλέτι (81' με πέναλτι), ενώ για τους κυανέρυθρους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τζιμπούρ με πέναλτι στο 54'.

Oι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Άντζας, Σέζαρ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (75' Τοροσίδης), Λούα Λούα (85' Ζεβλάκοβ), Κοβάτσεβιτς (78' Μήτρογλου).

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Σπυρόπουλος, Μάκος (84' Μαϊστόροβιτς), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Κόντι (84' Νικολάου), Τζιμπούρ (84' Καπετάνος).

Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιωσηφόγλου (Αθηνών), Βασσάλος (Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Παρατηρητής διαιτησίας: Τεβεκέλης (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες κάρτες: Άντζας στο 54' (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος στο 26', Μανιάτης στο 68', Μάκος στο 84' (Πανιώνιος)

Κόκκινες κάρτες: Μανιάτης στο 79' (Πανιώνιος, δεύτερη κίτρινη)
Με μια ματιά
O Τάκης Λεμονής παρέταξε τον Ολυμπιακό με το "σύστημα Ελλάδας", το 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Νικοπολίδης, με τον Πατσατζόγλου στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ραούλ Μπράβο στο αριστερό. Άντζας και Σέζαρ αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Λεντέσμα και Στολτίδη να είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι. Δεξιά στο κέντρο αγωνίστηκε ο Γκαλέτι, αριστερά ο Τζόρτζεβιτς, ενώ οι Λούα Λούα και Κοβάτσεβιτς έπαιξαν στη γραμμή κρούσης του πρωταθλητή Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Έβαλντ Λίνεν παρέταξε τον Πανιώνιο, επίσης με σύστημα 4-4-2. Την εστία των Νεοσμυρνιωτών υπερασπίστηκε ο Κρέσιτς. Την τετράδα της άμυνας, από τα δεξιά προς τα αριστερά, αποτέλεσαν οι Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς και Σπυρόπουλος. Μάκος και Κουμορτζί αγωνίστηκαν ως αμυντικοί μέσοι, με τον Γουνδουλάκη δεξιά και τον Φερνάντεζ αριστερά. Ο Κόντι μαζί με τον Τζιμπούρ ήταν το επιθετικό δίδυμο των κυανέρυθρων.

Η ατμόσφαιρα ήταν κρύα (λόγω καιρού) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φρόντισαν να ζεστάνουν το κλίμα στο φαληρικό γήπεδο. Φωνή και τραγούδι από το πρώτο λεπτό και η αγαπημένη τους ομάδα να αρχίζει... δαιμονισμένα το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και "έκλεισαν" τον Πανιώνιο στο μισό γήπεδο. Το σουτ του Λούα Λούα στο 4ο λεπτό έξω από την περιοχή ήταν προειδοποιητική βολή (η μπάλα κατέληξε άουτ), καθώς δύο λεπτά αργότερα (6') οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Η φάση δεν "μύριζε" γκολ, όταν, όμως, επιθετικός είναι ο Λούα Λούα όλα είναι πιθανά. Ο Πλετς έδειξε να ελέγχει την μπάλα στην περιοχή της ομάδαςτου, αλλά ο Κονγκολέζος πίεσε τον στόπερ του Πανιωνίου, έκλεψε καθαρά την μπάλα και με δεξί πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς. 1-0 για τον Ολυμπιακό και η γνωστή τούμπα του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα.

Ο ρυθμός των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν καταιγιστικός. Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο από τους παίκτες του Τάκη Λεμονή, οι οποίοι ήθελαν από νωρίς να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Στο 8ο λεπτό, ο Κρέσιτς μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, ενώ στο 13' ο Πανιώνιος απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ολυμπιακού. Ο Κουμορτζί σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την ερυθρόλευκη εστία, ενώ στο 14' ο Νικοπολίδης "έκλεισε" τον δρόμο του Φερνάντεζ, που εφόρμησε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής. Ο Αργεντινός μέσος πρόλαβε να κάνει ένα σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της πειραϊκής ομάδας απομάκρυνε με τα πόδια τον κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί. Αυτή ήταν και η τελευταία κυανέρυθρη απειλή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση και στο 24' έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Γκαλέτι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, "νικώντας" στον αέρα τον Μπερτέ, αλλά ο Κρέσιτς με μία εκπληκτική απόκρουση έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λούα Λούα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά προς τον Σέρβο επιθετικό, όμως ο Μπερτέ πρόλαβε την μπάλα και την απομάκρυνε μακριά.

Στο 27', ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα, ο Γκαλέτι έπιασε το δεξί σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 31', πάλι ο "Mister 7" του Ολυμπιακού (μετά την εξαιρετική μπαλιά του Κοβάτσεβιτς) επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, μέσα δεξιά, όμως πάλι ο πολύ καλός Κρέσιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 44', όταν ο Λεντέσμα σέντραρε από τα δεξιά, ο Κοβάτσεβιτς, όμως, δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Πλετς πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα, πριν ο Σέρβος στράικερ, ο οποίος ήταν αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής, καταφέρει να γίνει απειλητικός μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος, ο Πανιώνιος είχε παθητικό ρόλο στον αγώνα και ο πρωταθλητής Ελλάδας εδικαιούτο κι άλλα γκολ...

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό διάστημα μέχρι το 55', όπου είχαν μία καλή ευκαιρία, αλλά και το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 51', ο Κόντι βρέθηκε απέναντι στον Νικοπολίδη, έκανε το δεξί σουτ, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας έδειξε την κλάση του και απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα μακριά από την εστία του.

Στο 54', όμως, δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τζιμπούρ από τα δεξιά, ο Πλετς έπιασε την κεφαλιά, ο Νικοπολίδης αντέδρας εξαιρετικά, αποκρούοντας την μπάλα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Γερμανάκος έδωσε πέναλτι, σε χέρι του Άντζα. Ο Τζιμπούρ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, πάντως, "έκλεισε τα μάτια" σε κραυγαλέο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, στο 61ο λεπτό. Ο Λούα Λούα επιχείρησε δεξί σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κρέσιτς απομάκρυνε την μπάλα και στην επαναφορά ο Μπερτέ "γκρέμισε" τον Κοβάτσεβιτς στο ύψος της μικρής περιοχής. Ήταν πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα για τον κεντρικό αμυντικό του Πανιωνίου, καθώς ο Σέρβος άσος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, είχαν ανεβάσει στροφές και στο 64' πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Γκαλέτι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Στολτίδης έπιασε την κεφαλιά, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κρέσιτς, όμως η μπάλα έφτασε ξανά στον Γκαλέτι. Ο Αργεντινός άσος προσπάθησε να βγάλει τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε αρχικά στον Πλετς και εν συνεχεία στον Σπυρόπουλο και στρώθηκε στον Κοβάτσεβιτς, που από κοντά "έγραψε" το 2-1.

Στο 73', από εκτέλεση φάουλ του Τζόρτζεβιτς, ο Στολτίδης αφύλακτος έπιασε και πάλι την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κρέσιτς, "καθαρίζοντας" την υπόθεση-νίκη. Στο 79, ο Μανιάτης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μήτρογλου και αποβλήθηκε, ενώ στο 81' ο Γκαλέτι ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μπερτέ, με τον Γερμανάκο να καταλογίζει σωστά πέναλτι. Ο Αργεντινός το αξιοποίησε και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

*"Γκαλέτι αλήτη, διπλό μες τη Μαδρίτη", φώναζαν εκστασιασμένοι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός άσος συνδυάζει την τέχνη, με τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και την ποδοσφαιρική αλητεία, που θέλουν να βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο Λουτσιάνο Μαρτίν Γκαλέτι δεν ήταν φυσικά από μικρός Ολυμπιακός, όμως από την πρώτη στιγμή έχει ταιριάξει απόλυτα με την ψυχοσύνθεση της πειραϊκής ομάδας.

*Με ελαφρύ αιμάτωμα στο δεξί τετρακέφαλο αποχώρησε ο Λούα Λούα και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

*Παρά τη βροχή που προηγήθηκε, ο αγωνιστικός χώρος του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" παρέμεινε χαλί.

*Στο 4ο λεπτό του αγώνα ο φωτισμός στο γήπεδο μειώθηκε. Στο 10', το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

*Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από το πέταλο της "Θύρας 7" δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να φωνάζουν και να ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

*H προϊστορία του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της πειραϊκής ομάδας εναντίον του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Όσο για τα τέρματα, στις 13 αυτές νίκες; 39-2 υπέρ του Ολυμπιακού! Μάλιστα, πριν από το αποψινό, στα τελευταία δέκα παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους, έχοντας τέρματα 30-0!

*Τελευταίος παίκτης του Πανιωνίου που είχε σκοράρει εκτός έδρας σε βάρος του Ολυμπιακού ήταν ο Παντελής Τζούλης, στις 4 Φεβρουαρίου 1996, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 3-1.

*Eκτός 18άδας για τον πρωταθλητή Ελλάδας έμειναν οι Πάντος και Μενδρινός.

*Εκτός 18άδας για τον Πανιώνιο έμεινε ο Αραβίδης.

*Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς αναδείχθηκε Vodafone MVP της νικηφόρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

*Συνέντευξη του Ιεροκλή Στολτίδη περιελάμβανε το επίσημο πρόγραμμα αγώνα που μοιράζεται στους εκπροσώπους του Τύπου.

*Κόπηκαν 20.104 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 315.565 ευρώ.
Συνέντευξη Τύπου
Τάκης Λεμονής (προπονητής Ολυμπιακού): " Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί στον αμυντικό τομέα. Στα πρώτα 20 λεπτά πιέσαμε και μπορέσαμε να προηγηθούμε γρήγορα. Μετά το 20λεπτο παίξαμε βιαστικά και χάθηκε η ομαδικότητα, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος ανέβηκε ψηλά και πέτυχε το γκολ, αλλά αντιδράσαμε γρήγορα και πήραμε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια έγινε καλό ματς και η ομάδα είχε ταχύτητα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε πολύ καλά σήμερα και κερδίσαμε με αυτό το σκορ.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το παιχνίδι του Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι το επόμενο. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό να μπούμε και πάλι στα αποδυτήρια και να ξέρουμε μέσα μας ότι έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ για κάτι καλό. Είμαστε μία καινούρια και σύγχρονη ομάδα, που πιέζει ψηλά και έχει ταχύτητα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Χρειάζεται προσοχή. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που προσπαθεί να ξεφύγει τα τελευταία χρόνια έχει παίκτες κλάσης και παίζει κυρίως με κοφτές πάσες τις οποίες εμείς θα πρέπει να μπλοκάρουμε. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη, δε θα κάνω τίποτα. Θα συνεχίσω να ζω. Θα ευχαριστηθώ το παιχνίδι, κάτι που είναι δύσκολο στη δουλειά μας

".

Έβαλντ Λίνεν (προπονητής Πανιωνίου): " Είχαμε πρόβλημα να ελέγξουμε τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Επίσης και το κέντρο δεν δούλεψε καλά και δεν κλείναμε τους χώρους. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι αν δεν έχεις την κατοχή της μπάλας, αλλά είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και είχαμε την ευκαιρία με τον Κόντι, ισοφαρίσαμε, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι απειλητικός, δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Λούα Λούα και Γκαλέτι.

Κάναμε δύο πολύ μεγάλα λάθη στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι αν δεν δεχόμασταν τόσο γρήγορα το δεύτερο γκολ. Με το τρίτο γκολ τελείωσε το παιχνίδι για μας. Αυτή τη στιγμή είναι άλλες οι συνθήκες με τρία ματς την εβδομάδα, αφού έχουμε και την Ευρώπη. Με την ΑΕΚ ήμασταν κουρασμένοι και σε αυτό το παιχνίδι κουραστήκαμε περισσότερο

".

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που αναδείχθηκε Vodafone MVP της αναμέτρησης, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του, μετά το τέλος του αγώνα: " Το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα. Είναι πλασματικό το 4-1, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντως, φυλάω και ένα γκολ για την Ρεάλ. Μου αρέσει σαν ομάδα ο Πανιώνιος και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια".

Ο Κρίστιαν Λεντέσμα σχολίασε: " Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μία σημαντική νίκη και τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Να παίξουμε έξυπνα, όπως και στη Βρέμη. Ελπίζω να παίξουμε έτσι και να νικήσουμε".

Ο Λομάνα Λούα Λούα είπε: " Ήταν δύσκολο το παιχνίδι και έρχεται ένα ακόμα πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στην Μαδρίτη".

Ο Κώστας Μήτρογλου υποστήριξε: " Θαύμασα τον κόσμο. Το όνειρο να παίξω με τον Ολυμπιακό έγινε πραγματικότητα. Είμαι μικρός ακόμα και έχω να μάθω πολλά στη συνέχεια".
Όλα τα λεφτά
Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε να τραγουδάει υπέρ της ομάδας του, που πρόσθεσε μία ακόμα έξοχη εμφάνιση στο ενεργητικό της. Ατομικά, ο Κοβάτσεβιτς έδειξε ξανά την τεράστια κλάση του, πετυχαίνοντας το τέταρτο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα και το πέμπτο συνολικά (μαζί με αυτό που σημείωσε στη Βρέμη εναντίον της Βέρντερ). Μόνο για τα τελευταία ένσημα δεν έχει έρθει, όπως επέμειναν κάποιοι το καλοκαίρι... Ο Σέρβος μαζί με τους Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς και Λούα Λούα αποτελούν την τετράδα-φωτιά της πειραϊκής ομάδας, που σκορπάει τον τρόμο από τη μέση και μπροστά σε κάθε αντίπαλο.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μιχάλης Γερμανάκος, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Έκανε πολλά λάθη (τα περισσότερα σε βάρος του Ολυμπιακού) και εκνεύρισε με τα σφυρίγματά του τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Κάκιστη η απόδοση του Έλληνα ρέφερι, που, εκτός των άλλων, σταματούσε τη ροή του αγώνα και δεν άφηνε το πλεονέκτημα.

Παράλληλα, αρνητική εντύπωση προκάλεσαν τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Πανιωνίου, όπως και οι αντιδράσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, όταν έγινε αλλαγή από τον Έβαλντ Λίνεν. Ο παίκτης των Νεοσμυρνιωτών ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Ο ίδιος ξέρει γιατί...
Το Live του αγώνα
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανιώνιος
(Έβαλντ Λίνεν): Kρέσιτς, Πλετς, Μπερτέ, Μανιάτη, Σπυρόπουλο, Κουμορτζί, Μάκος, Φερνάντεζ, Γουνδουλάκης, Κόντης, Τζιμπούρ
Η 11άδα των γηπεδούχων Ολυμπιακός
(Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Σέζαρ, Άντζας, Μπράβο, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα, Koβάτσεβιτς
1' Έναρξη αγώνα
Η αναμέτρηση αρχίζει με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην σέντρα.
4' Σουτ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Ο Κογκολέζος επιθετικός του Ολυμπιακού σουτάρει δυνατά, όμως η μπάλα φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.
6' Γκολ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Απίστευτο λάθος από τον Πλετς, ο οποίος με πρόσωπο στο τέρμα του Πανιωνίου προσπαθεί να κοντρολάρει, ο Λούα Λούα του κλέβει την μπάλα και με διαγώνιο σουτ, ανοίγει το σκορ.
8' Φάουλ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Αργεντίνος μέσος των γηπεδούχων εκτελεί απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Κρέσιτς μπλοκάρει πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
10' Σχόλιο
Παρά την βροχή, η οποία σταμάτησε αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο αγωνιστικός χώρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που βοηθάει τους ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής στο παιχνίδι τους.
13' Σουτ Πανιώνιος Κουμορτζί
Ο Γουνδουλάκης σεντράρει από δεξιά, ο Κουμορτζί σουτάρει στην κίνηση, όμως η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
20' Σχόλιο
Ο ρυθμός του παιχνιδιου από το 15ο λεπτό και έπειτα έχει πέσει εμφανώς.
23' Κεφαλιά Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Ο Πατσατζόγλου σεντράρει από δεξιά, ο Κοβάτσεβιτς πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Κρέσιτς με εξαιρετική επέμβαση στην αριστερή του γωνία έσωσε την εστία του.
26' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Σπυρόπουλος
27' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόρτζεβιτς που κοντράρει στο τείχος, η μπάλα φτάνει στον Γκαλέτι που σουτάρει με το εξωτερικό όμως η μπάλα καταλήγει πολλά μέτρα άουτ.
31' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Αργεντίνος μέσος πιάνει ένα ακόμα δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, με τον Κρέσιτς να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο
35' Φάουλ Πανιώνιος Τζιμπούρ
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζιμπούρ, η μπάλα καταλήγει αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη
42' Ευκαιρία Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Ο Γκαλέτι εκτελεί γρήγορα το κόρνερ από δεξιά για τον Λεντέσμα, ο οποίος βρίσκει με πολύ όμορφη μπαλιά τον Κοβάσεβιτς που κατεβάζει μέσα στην μικρή περιοχή του Κρέσιτς με το στήθος, με τον Πλετς όμως να προλαβαίνει και να διώχνει πριν ο Σέρβος προλάβει να σουτάρει
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Σουτ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Άλλο ένα τραγικό λάθος από την άμυνα του Πανιωνίου και συγκεκριμένα από τον Μπερτέ, ο οποίος χάρισε την μπάλα στον Λούα Λούα, που με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κρέσιτς.
50' Σουτ Πανιώνιος Κόντης
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κόντης από αριστερά μπαίνει μέσα στην περιοχή και βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη, με τον επιθετικό του Πανιωνίου να πλασάρει και τον
52' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Άντζας
54' Γκολ Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Γαλλοαλγερινός άσος του Πανιωνίου, εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που παραχώρησε ο Άντζας με το χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή και ισοφαρίζει.
59' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λούα Λούα
Ο Κογκολέζος επιθετικός πιάνει πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κρέσιτς αποκρούει ασταθώς ο Κοβάτσεβιτς φτάνει πρώτο στην μπάλα, ο Μπερτέ τον πετάει στο έδαφος με τάκλιν και δίνει την ευκαιρία στον Κρέσιτς να μπλοκάρει. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι.
62' Γκολ Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
"Παιδική χαρά" η άμυνα του Πανιωνίου, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, με τον Στολτίδη να νικιέται στην πρώτη κεφαλιά από τον Κρέσιτς αλλά την μπάλα να φτάνει στον Κοβάτσεβιτς, ο οποίο αφύλακτος από την μικρή περιοχή δίνει και πάλι προβάδισμα στον Ολυμπιακό
63' Φάουλ Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Γαλλοαλγερινός άσος του Πανιωνίου, εκτελεί ακόμα ένα φάουλ απευθείας, όμως η μπάλα και πάλι καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη
65' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Μανιάτης
66' Σουτ Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Φερνάντεζ εκτελεί φάουλ από αριστερά, ο Μπερτέ αφήνει την μπάλα να περάσει, ο Τζιμπούρ είναι αυτός που κατεβάζει και σουτάρει, όμως η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη
73' Γκολ Ολυμπιακός Στολτίδης
Ο Τζόρτζεβιτς εκτελεί φάουλ από αριστερά, ο Στολτίδης πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1
74' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Τοροσίδης παίρνει την θέση του Τζόρτζεβιτς
78' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Μήτρογλου παίρνει την θέση του Κοβάσεβιτς
80' Κόκκινη κάρτα Πανιώνιος Μανιάτης
81' Φάουλ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Γκαλέτι εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Κρέσιτς
82' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Γκαλέτι εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπερτέ, γράφοντας έτσι το 4-1
83' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Καπετάνος και Μαϊστόροβιτς περνούν στην θέση των Τζιμπούρ και Μάκου
83' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Ζεβλάκοφ παίρνει την θέση του Λούα Λούα
89' Φάουλ Ολυμπιακός Ζεβλάκοφ
Ο Πολωνός αμυντικός του Ολυμπιακού, εκτελεί απευθείας φάουλ, η μπάλα φεύγει αρκετά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτς
90' Λήξη αγώνα















































































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ