ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ορισμός... μπόνους για τον ΠΑΟΚ της ισονομίας"

Ολυμπιακός: "Ορισμός... μπόνους για τον ΠΑΟΚ της ισονομίας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ανέβασε στο Facebook την θέση των Πειραιωτών για τους ορισμούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για την διαιτησία και προτείνουν να γίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs χωρίς κόσμο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ανέβασε την θέση των Πειραιωτών για τους ορισμούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για την διαιτησία στην Τούμπα και προτείνουν να γίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs χωρίς φιλάθλους στο Φάληρο, αν και είναι υπέρ της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται, θεωρώντας ότι υπάρχει σκοπιμότητα εις βάρους τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Επειδή κουραστήκαμε με τις κραυγές περί “ισονομίας” από αυτούς που αν δεν είχαν την υπέρ τους ωμή κυβερνητική παρέμβαση θα βρίσκονταν στη Β’ Εθνική, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Ισονομία δεν μπορεί να υπάρξει όταν η ΕΠΟ φροντίζει να ορίσει τις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου μετά την 3η αγωνιστική των play off της Super League και το κάνει αυτό σκοπίμως αφού ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται Σάββατο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κυριακή. Ορισμός... μπόνους, ώστε ο ΠΑΟΚ της «ισονομίας» να έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση (ενώ είχε και την κατάμεστη Τούμπα στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου).

Ισονομία δεν μπορεί να υπάρξει όταν οι... πρόθυμοι άχρηστοι της Super League δεν προσπάθησαν καν να διορθώσουν αυτή τη στρέβλωση εις βάρος ενός μέλους του Συνεταιρισμού.

Ισονομία δεν μπορεί να υπάρξει όταν πανηγυρίζουν για τις διαιτησίες της Κυριακής που για ακόμη μία φορά υποβαθμίζουν το άθλημα και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για ξένους διαιτητές στο υπόλοιπο κρίσιμο κομμάτι της διοργάνωση του Κυπέλλου (ημιτελικοί, τελικός) αλλά και στα play off της Super League.

Αν το «εξάμβλωμα» που ονομάστηκε «εξυγίανση» νομίζει ότι με τέτοιες πρακτικές μπορεί να σταματήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, κάνει λάθος.

Άλλωστε όσο και αν κάποιοι επένδυσαν στην «παύλα», το ποδόσφαιρο νίκησε και η μπάλα ξανακύλησε στο χορτάρι.

Έτσι, πάλι εμείς, προτάσσοντας το συμφέρον των 13 ομάδων έναντι της μιας που «κραυγάζει», ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε υπέρ της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα!

Ταυτόχρονα προτείνουμε το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (για τα play off) να διεξαχθεί χωρίς παρουσία κόσμου ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά αυτοί που προτιμούν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο ώστε να καλύψουν την αποτυχία τους!

Τέλος, είναι ήδη γνωστό ότι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν θα ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας μέχρι την 30ή Ιουνίου, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο και έτσι δεν θα έχει καθοριστεί ποιες ομάδες θα παραμείνουν ή θα προβιβαστούν στη Super League μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία. Επομένως, κάθε συζήτηση για εκλογές στη Super League πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπως γινόταν πάντα, θα είναι πρόωρη, άκαιρη και εκ του πονηρού.

Olympiacos FC"

Επειδή κουραστήκαμε με τις κραυγές περί “ισονομίας” από αυτούς που αν δεν είχαν την υπέρ τους ωμή κυβερνητική παρέμβαση...

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ