ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις και οι αποφάσεις του Μίτσελ

Ο Τζέισον Ντεναγέρ
Ο Τζέισον Ντεναγέρ © 2020 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Μίτσελ θα πάρει καθοριστικές αποφάσεις για τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις και αναμένεται να ενημερώσει άμεσα τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων για το ποιοι θα συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του και ποιοι θα πρέπει να παραχωρηθούν ή να κάνουν προπονήσεις στην β' ομάδα.

Ο Μίτσελ έβγαλε τα συμπεράσματά του από το φιλικό παιχνίδι της πρώτης με αντίπαλο την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού στον Ρέντη και άμεσα θα αποφασίσει και θα ενημερώσει τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων για το ποιοι θα συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του και ποιοι θα πρέπει να παραχωρηθούν ή να κάνουν προπονήσεις υπό τις εντολές του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να λάβει άμεσα αποφάσεις για την προσθήκη κι άλλων παικτών στο ρόστερ, καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο πενθήμερο της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Επί της ουσίας, ο 59χρονος κόουτς θα ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τις υποθέσεις του Τζέισον Ντεναγέρ (ή άλλου στόπερ), του Παϊτίμ Κασάμι, του Ομάρ Ελαμπντελαουί και του τερματοφύλακα (ξένου ή του Πασχαλάκη).

Η περίπτωση του Ντεναγέρ

Σχετικά με τον Ντεναγέρ, ο παίκτης προπονείται με την εθνική Βελγίου και θα ήθελε να βρει ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο Μίτσελ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν κατά πόσο ο παίκτης θα είναι σε θέση να προσφέρει μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς προέρχεται από πεντέμισι μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Ο 27χρονος στόπερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Λιόν στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League στις 14 Απριλίου. Έκτοτε, έκανε μόνο ατομικές προπονήσεις. Δεν έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα και βρισκόμαστε πια στο τέλος Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον έναν μήνα για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας.

Βέβαια, θα πει κάποιος ότι, εφόσον ο Ολυμπιακός θελήσει να κλείσει τον Ντεναγέρ δεν θα το κάνει για να έχει έναν επιπλέον κεντρικό αμυντικό για τους επόμενους δύο μήνες, αλλά για να πάρει πράγματα σε βάθος χρόνου. Ο Βέλγος είναι σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (27), έχει υψηλή χρηματιστηριακή αξία (14.000.000), είναι διεθνής και την περασμένη περίοδο είχε 21 συμμετοχές, τρία τέρματα και μία ασίστ με τη Λιόν.

Από την άλλη, είναι τι επιθυμεί και ο Ντεναγέρ. Διότι, για τον έμπειρο αμυντικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες η Γουλβς, η Φούλαμ, η Ρόμα και ομάδες από την Αραβία, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερος.

Εκκρεμούν οι αποφάσεις για Κασάμι, Ομάρ και τερματοφύλακα

Εκτός από τον Ντεναγέρ, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει θέσει στα υπόψη του Μίτσελ τις περιπτώσεις, τόσο του Νίκολα Μαξίμοβιτς, όσο και του Ελιακίμ Μανγκαλά. Ο 30χρονος Σέρβος στόπερ έχει αγωνιστεί στους Ερυθρό Αστέρα, Απόλλωνα Λεμεσού, Τορίνο, Νάπολι, Σπάρτακ Μόσχας με τελευταίο σταθμό την Τζένοα και ο 31χρονος Γάλλος στις Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια, Έβερτον και Σεντ Ετιέν.

Πέρα από την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, εκκρεμούν οι αποφάσεις για τον Κασάμι και τον Ελαμπντελαουί που είχαν παγώσει το τελευταίο δεκαήμερο, αλλά και της προσθήκης τερματοφύλακα. Ο Μίτσελ, λοιπόν, από μέρα σε μέρα θα ενημερώσει τη διοίκηση για το τι επιθυμεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ