ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι περιπτώσεις Ρέτσου - Μοχίκα και ο εξτρέμ που πάει για τον Αύγουστο

Ο Πάνος Ρέτσος στην εκπομπή Game Night
Ο Πάνος Ρέτσος στην εκπομπή Game Night NDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέλυσε στο Show Must Go On Live και τον Παντελή Διαμαντόπουλο τα δεδομένα για Ρέτσο και Μοχίκα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέλυσε στο Show Must Go On Live της Τρίτης (29/6) και τον Παντελή Διαμαντόπουλο τα δεδομένα.

Για το ζήτημα του Πάνου Ρέτσου τόνισε: "Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος απ' τη Λεβερκούζεν, ο Ολυμπιακός θα μπει στο παιχνίδι για τους προφανείς λόγους, Έλληνας, διεθνής, πολυθεσίτης και πολύ καλός. Θα δούμε τι θα γίνει, αν μείνει ελεύθερος ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει αδιάφορος".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μοχίκα, που εμφανίστηκε στα ισπανικά ΜΜΕ: "Προέκυψε όνομα που αφορά αριστερό μπακ. Αναφέρθηκε το όνομα του Μοχίκα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει το πακέτο που ζητάει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ένα όνομα που απλά κυκλοφορεί"

Τέλος, υποστήριξε πως ο Μαρτίνς δεν θα βιαστεί για το θέμα του εξτρέμ: "Ο Μαρτίνς δεν βιάζεται για τον εξτρέμ, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κλείσει το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Show Must Go On Live της Τρίτης (29/6) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ