ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλη η αλήθεια για Ρέτσο και Ολυμπιακό

Ο Πάνος Ρέτσος
Ο Πάνος Ρέτσος EUROKINISSI SPORTS

Η "BILD" κάνει λόγο για επιστροφή του Πάνου Ρέτσου στον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, προς το παρόν.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Πάνου Ρέτσου έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος στόπερ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λεβερκούζεν και, όπως ανέλυσε πρόσφατα το SPORT24, το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της πλευράς του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός πως σημερινό δημοσίευμα της "BILD" ανέφερε ότι ο διεθνής αμυντικός είναι στο δρόμο της επιστροφής στο Λιμάνι.

Ο Ρέτσος θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για το Λεβερκούζεν προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας και στη συνέχεια θα αποφασιστεί από κοινού με το σύλλογο αν θα παραμείνει στο ρόστερ. Τη δεδομένη στιγμή φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο οι "ασπιρίνες" να πετάξουν στα... σκουπίδια μία επένδυση 17.5 εκατομμυρίων ευρώ, αφήνοντας ελεύθερο τον Έλληνα στόπερ.

Παρ' όλα αυτά, το επόμενο διάστημα θα φανούν ποιες είναι οι προθέσεις της γερμανικής ομάδας. Η ουσία είναι πως ο Ρέτσος θέλει να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα τον εμπιστευτεί, θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και θα τον βοηθήσει να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ του. Είτε πρόκειται για τη Λεβερκούζεν, είτε για κάποιον άλλο σύλλογο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ