ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν γεύματα στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν γεύματα στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στήριξαν το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στήριξαν έμπρακτα το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και ενόψει των εορτών του Πάσχα, αντιπροσωπεία των ερυθρόλευκων προσέφερε γεύματα αγάπης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι δίπλα στους δημότες Πειραιά και στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι κι ενόψει των εορτών του Πάσχα, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Πειραιά, το πρωί της Παρασκευής (26/04).

Εκεί όπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές των Νέων οι οποίοι κατέκτησαν το UEFA Youth League, Χαράλαμπο Κωστούλα, Ισίδωρο Κουτσίδη, αλλά και τον τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας και του Ολυμπιακού Κ23, Θανάση Παπαδούδη, επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και μοίρασαν χιλιάδες γεύματα στους δημότες Πειραιά. Ο κ. Βασιλειάδης παρέδωσε χρηματικές επιταγές για την οικονομική ενίσχυση του έργου της Ι.Μ. Πειραιώς, αλλά και τη μισθοδοσία ιεροδιακόνων της Μητρόπολης Πειραιά.

Μία πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διαχρονικά στηρίζει την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και την προσφορά της στην κοινωνία.

Μιλώντας προς τους πιστούς και στη συνέχεια σε δηλώσεις του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε αρχικά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύτιμη προσφορά και στήριξή του και τόνισε:

"Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γιατί είναι και πάλι κοντά μας ο αγαπητός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο Ολυμπιακός επί 100 χρόνια εξαγγέλλει το ήθος του ευ αγωνίζεσθαι. Η πιο απτή, η πιο γήινη απόδειξη του γεγονότος, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, που σημαίνει ότι τα παιδιά αυτά πέρασαν από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, τα ανέλαβε από την προεφηβική ηλικία και τα διαμόρφωσε σε γνήσιες και δυναμικές προσωπικότητες, ώστε να καταφέρουν το μεγάλο αυτόν άθλο. Να υπερβούν τεράστιες ποδοσφαιρικά χώρες και να πάρουν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι η πλέον κραταιά απόδειξη του σπουδαίου έργου που επιτελείται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους οπαδούς της ομάδας την ευχή, να έχουν στη ζωή τους το φως της Αναστάσεως που αναλύεται σε αγάπη προς κάθε άνθρωπο, σε ευγένεια, σε ήθος, σε δυναμισμό, αυτά δηλαδή που συλλέγουν και συγκροτούν το συλλογισμό μας και την πίστη μας".

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης κ. Βασίλης Βασιλειάδης, είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι ευλογημένος από τον Κύριο Ιησού Χριστό και ο πρόεδρός του, ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ηγέτης μας, είναι ευλογημένος από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό για να προσφέρει στην Πειραϊκή εκκλησία συνεχώς. Είτε φτιάχνοντας το Μητροπολικό Μέγαρο στον Πειραιά, είτε το Λύκειο στα σχολεία στην Αγιά Σοφιά, είτε τις κατασκηνώσεις, είτε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα εδώ, είτε συνδράμοντας στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση της Μητροπόλεώς μας. Έτσι, λοιπόν, ο πολυνίκης Ολυμπιακός, και τον λέω πολυνίκη, γιατί είναι η μοναδική ομάδα που κατέκτησε εφέτος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων. Και επιπλέον η ποδοσφαιρική ομάδα των μεγάλων βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League της UEFA. Είμαστε εδώ με τις ευλογίες του δέσποτα, μοιράσαμε τα δέματα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης και ανθρωπιάς ανοίγοντας πλουσιοπάροχα την τσέπη του για να προσφέρει τη βοήθειά του".

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ήταν στον Άγιο Νικόλαο μίλησαν για τη σπουδαία προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Αρχικά ο Θανάσης Παπαδούδης, δήλωσε: "Σίγουρα αυτές οι κινήσεις είναι σημαντικές, ίσως είναι και πιο σημαντικές από μία νίκη, από μία πρόκριση. Αυτές μας δίνουν χαρά, να βοηθάμε τον κόσμο που έχει τα πραγματικά προβλήματα και όσο εμείς είμαστε καλά, όσο ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός μας είναι καλά, θα βοηθάμε τον κόσμο που το έχει ανάγκη

.

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης σχολίασε: "Σίγουρα είναι σημαντικό η ομάδα να παρέχει τρόφιμα στους ανθρώπους αυτές τις ημέρες. Βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης πάντα προσφέρουν τη βοήθειά τους και αυτό συνεχίζεται". Ο Χαράλαμπος Κωστούλας συμπλήρωσε: "Όπως είπαν και οι συμπαίκτες μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βοηθάμε τον κόσμο, όπως κάνει τόσα χρόνια η ομάδα και ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ