ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μεντιλίμπαρ και το πλάνο για την επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μεντιλίμπαρ και το πλάνο για την επιστροφή στις νίκες

Ορισμένες αλλαγές θα έχει το σχήμα του Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη (3/4, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στην OPAP Arena, ωστόσο ηττήθηκε 1-0 εν τέλει από την ΑΕΚ με γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις. Λίγες μέρες αργότερα, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Άρη (3/4, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες είναι πλέον στο -8 από την κορυφή, ωστόσο δεν το βάζουν σε καμία περίπτωση κάτω. Έτσι, απέναντι στους Θεσσαλονικείς επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. "Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τον τίτλο" δήλωσε άλλωστε ο Μεντιλίμπαρ μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για το παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης (2/4). Όσον αφορά στην αποστολή, ο Ορτέγκα αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Ισπανού προπονητή. Επιπλέον ανέτοιμοι είναι οι Όρτα και Αλεξανδρόπουλος, ενώ εκτός βρίσκονται επίσης οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ

Απεναντίας επέστρεψε ο Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στα τέλη του Φλεβάρη, ενώ στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ είναι επίσης οι Άμπι και Ρίτσαρντς.

Οι αλλαγές του Μεντιλίμπαρ

Η απουσία του Ορτέγκα θα φέρει δεδομένα μία αλλαγή στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα δείχνουν πως ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από την εστία, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παραμένει στον πάγκο.

Στα αριστερά της άμυνας τη θέση του τραυματία Ορτέγκα πρόκειται να πάρει ο Ρίτσαρντς, με τον Ροντινέι να αγωνίζεται στα δεξιά. Αλλαγή πρόκειται να γίνει και στη θέση του στόπερ, με τους Βέζο και Άμπι να διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Ντάβιντ Κάρμο, ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Φαβορί για τον άξονα είναι το δίδυμο Τσικίνιο - Έσε, με τον Κώστα Φορτούνη να κινείται μπροστά τους σε ρόλο 10αριού. Θυμίζουμε πως διαθέσιμοι είναι επίσης οι Καρβάλιο και Ιμπόρα.

Όσον αφορά στα επιθετικά άκρα, οι Ποντένσε και Μασούρας έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Μαρτίνς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην OPAP Arena. Τέλος, στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ