ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ορτέγκα, Όρτα και Ναβάρο, αλλά με Βέζο η αποστολή κόντρα στον Άρη

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη (3/4, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι μετά την προπόνηση της Τρίτης (2/4) γνωστοποίησαν την αποστολή τους για την αναμέτρηση.

Ο Ορτέγκα αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Επιπλέον ανέτοιμοι είναι οι Όρτα και Αλεξανδρόπουλος, ενώ εκτός βρίσκονται επίσης οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ

Απεναντίας επέστρεψε ο Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 28 Φλεβάρη και στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Στην αποστολή επίσης μπήκαν οι Άμπι και Ρίτσαρντς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ