ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ζουμανά Μπαγκμπεμά στον δρόμο του Μπαντιουγκού Φαντιγκά

Ολυμπιακός: Ο Ζουμανά Μπαγκμπεμά στον δρόμο του Μπαντιουγκού Φαντιγκά
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον 18χρονο κεντρικό χαφ της Παρί, Ζουμανά Μπαγκμπεμπά, με ενδεχόμενη προσθήκη του να αφορά τη β' ομάδα ή την Κ19.

Ο Ολυμπιακός τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Μπαντιουνγκού Φαντιγκά, με τη γαλλική ομάδα να διατηρεί ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Την ίδια χρονική περίοδο οι ερυθρόλευκοι πήραν και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό από την δεύτερη ομάδα της Ναντ, με την τελευταία να κρατάει επίσης ανάλογο ποσοστό.

Πλέον στη Γαλλία υποστηρίζουν πως η πειραϊκή ομάδα παρακολουθεί στενά τον Ζουμανά Μπαγκμπεμά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 18χρονος Γάλλος κεντρικός χαφ (με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού) μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και δημοσιεύματα στο Παρίσι αναφέρουν πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Στη Γαλλία εκτιμούν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 13/1/2004), που αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-19 των Παριζιάνων, μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, καθώς αναζητά μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα του.

Εάν και εφόσον ισχύουν τα σενάρια από το εξωτερικό, διότι από τους ερυθρόλευκους δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται κάτι για την ώρα, ενδεχόμενη προσθήκη του Μπαγκμπεμά θα αφορά την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού ή την Κ-19.

Ο Φαντιγκά αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν σε ηλικία 21 ετών, έχοντας έξι συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και αποτελεί διαφορετική περίπτωση από τον Μπαγκμπεμά, ο οποίος είναι 18 χρόνων και ήταν στην ομάδα Νέων της γαλλικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ