ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο φώναξε στον Μαρτίνς ότι είναι εδώ

Ο Τικίνιο πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Ο Τικίνιο πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε INTIME SPORTS

Ο Τικίνιο με το κρίσιμο γκολ που πέτυχε την Πέμπτη (25/11) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε βροντοφώναξε ότι είναι και εκείνος παρών ενόψει της συνέχειας, καθώς είναι μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11) έζησε μία μεγάλη βραδιά. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της Φενέρμπαχτσε χάρη σε γκολ του Τικίνιο στο 90ο λεπτό και εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Europa League κοιτάζοντας ακόμη και την πρωτιά στον όμιλο. Πλέον, όμως καλούνται να αφήσουν πίσω τους αυτή τη μεγάλη επιτυχία και να συγκεντρωθούν στα εγχώρια. Η ομάδα του Μαρτίνς αντιμετωπίζει την Κυριακή (28.11, 15:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) τον Βόλο στο Καραϊσκάκης.

Ο Πορτογάλος προπονητής, πέραν του μεγάλου αποτελέσματος της Πέμπτης είχε και ένα άλλο μεγάλο κέρδος, που ακούει στο όνομα, Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος στράικερ με το γκολ που πέτυχε απέναντι στους Τούρκους, βροντοφώναξε ότι είναι και αυτός εδώ και θέλει να βάλει τον προπονητή του σε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, δείχνοντας πως αποτελεί μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Αραμπί.

Το ιδανικό comeback στο σκοράρισμα

Ο Τικίνιο έκανε το comeback στο σκοράρισμα την ιδανική στιγμή έπειτα από δύο αγώνες. Συγκεκριμένα με τους ερυθρόλευκους έχει σκοράρει έξι γκολ τη φετινή σεζόν. Τελευταία φορά είχε βρει δίχτυα στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό στις 30 Οκτωβρίου, όπου είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 13ο λεπτό.

Στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει δύο φορές κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει πετύχει γκολ και στο 2-0 απέναντι στον Αστέρα εκτός έδρας. Αυτά τα τρία γκολ τα είχε πετύχει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, ενώ μεσοβδόμαδα είχε σκοράρει και στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ.

Το γκολ του την περασμένη Πέμπτη ήταν το μεγαλύτερο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεδομένης της κρισιμότητάς του. Έτσι, έδειξε και εκείνος πως είναι φτιαγμένος για τις κρίσιμες στιγμές.

Από τα 15 παιχνίδια φέτος που έχει αγωνιστεί ο Τικίνιο, έχει παίξει βασικός στα πέντε, ενώ άλλες έξι φορές έχει περάσει αλλαγή. Την πρωτοκαθεδρία φυσικά έχει ο Αραμπί των εννέα γκολ, όμως ο Βραζιλιάνος αποδεικνύει, ειδικά με γκολ σαν αυτό της Πέμπτης, ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο πολύ καλούς επιθετικούς, τους οποίους ο Μαρτίνς μπορεί να εμπιστευτεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Χρήσιμος ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάγκη από δύο έτοιμους στράικερ. Άλλωστε, η συνέχεια μέχρι και το τέλος του 2021 είναι αρκετά απαιτητική και το πρόγραμμα αρκετά φορτωμένο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν διαφορά τριών πόντων (με αγωνιστική λιγότερη) από τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και θέλουν να τη διευρύνουν. Αυτό σημαίνει πως οι απώλειες μέχρι το φινάλε του 2021 δεν είναι στο πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Άντβερπ, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη θέση. Παράλληλα, μπαίνει και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με επιπλέον δύο παιχνίδια να προστίθεται μεσοβδόμαδα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού το 2021

  • Ολυμπιακός - Βόλος (28/11, 15:00) - Super League Interwetten
  • Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (1/12, 17:00) - Κύπελλο Ελλάδας
  • ΟΦΗ - Ολυμπιακός (4/12, 19:30) - Super League Interwetten
  • Άντβερπ - Ολυμπιακός (9/12, 19:45) - Europa League
  • Ολυμπιακός - Άρης (12/12, 19:30) - Super League Interwetten
  • Ατρόμητος - Ολυμπιακός (15/12, 19:30) - Super League Interwetten
  • Ολυμπιακός - Λαμία (19/12, 15:00) - Super League Interwetten
  • Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (22/12) - Κύπελλο Ελλάδας *ενδεικτική ημερομηνία

Όπως διαπιστώνει κανείς, το πρόγραμμα είναι αρκετά βαρύ και τα παιχνίδια συνεχόμενα. Επομένως, ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να έχει σε ετοιμότητα όλες τις μονάδες του, ώστε να συνεισφέρουν τα μέγιστα. Ο Τικίνιο με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Φενέρ, έδειξε ότι ο Πορτογάλος μπορεί να βασίζεται πάνω του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ