ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποφασίζει για τον Ζαγαρίτη, οι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του αριστερού μπακ

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν την έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς για να προχωρήσουν ή όχι την απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Οι υποψήφιοι για τη θέση του αριστερού μπακ.

Η προσθήκη αριστερού μπακ μέσα στον μήνα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές από τη διεθνή αγορά και πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν άμεσα θέση βασικού και άλλοι που αποτελούν εναλλακτική λύση με την προοπτική της εξέλιξης και της επένδυσης για το μέλλον.

Σε ό,τι αφορά την δεύτερη κατηγορία, πληροφορίες θέλουν την πειραϊκή ΠΑΕ να αναμένει από μέρα σε μέρα την έγκριση του Πορτογάλου τεχνικού για να προχωρήσει ή όχι στην απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη από την Πάρμα.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού τέθηκε εδώ και δύο εβδομάδες στα υπόψιν του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά ο τελευταίος μέχρι το Σαββατοκύριακο παρουσιαζόταν διστακτικός. Ενδεχομένως, ο Μαρτίνς να επιθυμεί στην παρούσα φάση κάποιον πιο έτοιμο πλάγιο αμυντικό για να πλαισιώσει τον Μολδαβό μπακ, καθώς ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός έχει μόλις δύο συμμετοχές μέσα στη σεζόν με την ιταλική ομάδα. Ωστόσο, ο Ζαγαρίτης μπορεί να είναι μία επένδυση για το μέλλον, ενώ στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι την περίπτωσή του καλοβλέπει και ο Παναθηναϊκός.

Στα ραντάρ Κονάν και Λυκογιάννης

Σχετικά, με την πρώτη κατηγορία, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, υπό παρακολούθηση είναι δύο ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Παίκτες που θα μπορούσαν να υπογράψουν από τώρα με την προοπτική του καλοκαιριού ή να αποκτηθούν άμεσα με ένα ποσό που θα ικανοποιεί τους ερυθρόλευκους.

Ο ένας είναι ο Γκισλέν Κονάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρεμς. Το ζήτημα με τον 26χρονο αριστερό μπακ είναι πως απουσιάζει αυτή τη στιγμή με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή. Ο Μαρτίνς πάντως γνωρίζει καλά τον Κονάν από την κοινή θητεία του στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Αφρικανός αμυντικός πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στη Γαλλία και η αξία του ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Ο άλλος είναι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, για τον οποίο –όπως έχει παραδεχθεί ο Φρανσουά Μοντέστο- παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό. Για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή της Κάλιαρι έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Ιταλία και την Αγγλία.

Ο Χασάν Καμαρά οδεύει προς τη Γουότφορντ

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες, μεταξύ των οποίων, είναι και ο Χασάν Καμαρά της Νις, ο οποίος όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία και στην Αγγλία, οδεύει προς τη Γουότφορντ. Η αγγλική ομάδα βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις με τη Νις, με την τελευταία να έχει ζητήσει πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, φέρεται να έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους, ο 22χρονος Ολλανδός –με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε- Άλεξ Μπανγκουρά της Καμπούρ και ο 20χρονος Γεωργιανός Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι.

Λεγανές και Κόνιασπορ θέλουν να κρατήσουν τους Ραντζέλοβιτς και Χασάν

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον μήνα με δύο παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει 4 τέρματα και 2 ασίστ σε 17 ματς με τη Λεγανές στο πρώτο μισό της περιόδου και η ισπανική ομάδα θέλει να τον κρατήσει.

Επιπλέον, ο Αχμέντ Χασάν έχει επίσης 4 γκολ και 2 ασίστ σε 14 αγώνες με την Κόνιασπορ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και η τουρκική ομάδα επιθυμεί την παραμονή του. Στην περίπτωση του Αιγύπτιου σέντερ φορ δεν έχει οριστεί οψιόν αγοράς, οπότε θα πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευση από μηδενική βάση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ