ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν ανοίγει τα χαρτιά του για προπονητή, συνεργάτες και παίκτες

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν ανοίγει τα χαρτιά του για προπονητή, συνεργάτες και παίκτες

Την Πέμπτη (01/06) ο Αντόνιο Κορδόν θα έρθει στην Ελλάδα και θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την οποία θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον νέο προπονητή, αλλά και για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ο Αντόνιο Κορδόν έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 1/6 προκειμένου να πιάσει και επίσημα δουλειά στον Ολυμπιακό (γιατί ανεπίσημα ενεργεί για λογαριασμό των ερυθρόλευκων εδώ και δύο εβδομάδες) και στην επαφή που θα έχει με τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον νέο προπονητή, τους συνεργάτες που θα έχει ο ίδιος, αλλά και για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε τις επαφές του το τελευταίο δεκαήμερο στην πατρίδα του και είναι έτοιμος πια να περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της πρόσληψης καινούργιου τεχνικού. Ο 59χρονος συζήτησε με κόουτς που είναι ελεύθεροι, αλλά και ορισμένους που εργάζονται ακόμη καθώς η La Liga ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Ιουνίου. Προφανώς και ο Κορδόν έχει λύσεις και από τις δύο κατηγορίες όπως είναι του Άντονι Ιραόλα που έχει ενημερώσει ήδη ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Ράγιο Βαγιεκάκο ή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που είναι ελεύθερος και συνεργάστηκαν μαζί στη Γρανάδα.

Βέβαια, ο Ισπανός έχει και άλλους τεχνικούς στα υπόψη, όπως ο Χοσέ Μπορδαλάς το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με τη Χετάφε, του Μαρθελίνο που είναι ελεύθερος, ενώ στην πατρίδα του θεωρούν ότι αναμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση της παραμονής ή όχι του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μπέτις. Αντιλαμβάνεται κανείς, ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Ολυμπιακός θελήσει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή ή αν θα πάρει παράταση λίγες ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στους πάγκους των ομάδων της La Liga.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα που θέλουν τον Αντόνιο Κορδόν να έχει συζητήσει με τον Ζόρντι Κρόιφ για το ενδεχόμενο συνεργασίας στον Ολυμπιακό, τώρα που ο τελευταίος αποχώρησε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Μπαρτσελόνα. Για τον 49χρονο Ολλανδό υπήρξαν αναφορές το τελευταίο εικοσιτετράωρο που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στον Άγιαξ, μετά την αποχώρηση του Έντγουιν φαν ντερ Σαρ.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, τον Κορδόν περιμένει αρκετή δουλειά καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα με συμβόλαια που λήγουν, με δανεικούς παίκτες, με κάποιους που δεσμεύονται αλλά είναι προς την έξοδο από το Ρέντη, όπως και για τυχόν προτάσεις που μπορεί να φτάσουν στην ΠΑΕ για την πώληση ορισμένων.

Η Μαγιόρκα, για παράδειγμα, γλυκοκοιτάζει τον Μπιέλ, όμως δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς ο Ολυμπιακός δαπάνησε το ποσό των 6.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κοπεγχάγη το περασμένο καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις των ερυθρόλευκων, λοιπόν, θα είναι υψηλές. Επίσης, υπάρχει η παράμετρος, ο Κορδόν και ο νέος προπονητής να επιθυμούν την παραμονή του Ισπανού επιθετικού. Όλα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά, γι΄ αυτό θα χρειαστεί υπομονή για ορισμένες περιπτώσεις παικτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ