ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι έτοιμος για το ντεμπούτο στα Γιάννενα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες
Ο Γκάρι Ροντρίγκες INTIME

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στους Ζωσιμάδες, όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης στο Show Must Go On και τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (17/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ώρα του Γκάρι Ροντρίγκες έφτασε και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του, κάτι που θα συμβεί στο παιχνίδι των Ιωαννίνων.

Ο 30χρονος εξτρέμ πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης στο Show Must Go On και τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα περάσει ως αλλαγή ανάλογα την εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως θα φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ροντρίγκες δείχνει βελτιωμένος, ρίχνοντας αρκετή δουλειά στην προπόνηση και ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει πολλά σ' εκείνον. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης, ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί πως μαζί με τον Ονιεκούρου είναι απ' τους καλύτερους στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να δώσει πολύτιμη βοήθεια στους επιθετικούς, δηλαδή στον Αραμπί ή στον Τικίνιο.

Μετά το παιχνίδι των Ζωσιμάδων, ο Ροντρίγκες υπολογίζεται για το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Φρανκφούρτης απέναντι στην Άιντραχτ (21/10, 22:00, COSMOTE, LIVE SPORT24) για τους ομίλους του Europa League.

Ο 30χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν η τελευταία μεταγραφή των ερυθρόλευκων και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Παρακολουθήστε ολόκληρη το Show Must Go On της Παρασκευής (15/10) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ