ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024, παίρνει πάλι το "7" και επιστρέφει στις προπονήσεις

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024, παίρνει πάλι το "7" και επιστρέφει στις προπονήσεις
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωί του Σαββάτου (27/08) στον Ρέντη, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος. Παίρνει πάλι τη φανέλα με τον αριθμό "7".

Ο Ολυμπιακός και ο Φορτούνης συνεχίζουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή της εβδομάδας υπήρξε αλλαγή δεδομένων στο ζήτημα του Έλληνα άσου.

Το μεσημέρι σας ενημερώσαμε, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Κώστα Φορτούνη για επέκταση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια, ενώ υπήρχαν σκέψεις για την άμεση επιστροφή του στις προπονήσεις.

Αυτές οι συζητήσεις ευοδώθηκαν στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, ο Φορτούνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024 και μάλιστα δέχθηκε μείωση στον μισθό του κατά το ήμισυ.

Ο Κώστας Φορτούνης θα συμμετάσχει στην προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο (27/08) το πρωί και ο Κορμπεράν θα κρίνει πότε θα τον ενεργοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια του.

Ο Φορτούνης έδωσε το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού φανερώνοντας έτσι την αλλαγή της κατάστασης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ