ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Φορτούνη

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Φορτούνη

Αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Πιθανή η επιστροφή του Έλληνα άσου από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις και στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος κεντρικός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού ήταν εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και προπονούνταν μαζί με τους κομμένους παίκτες στο Ρέντη, γυμνάζεται κανονικά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και εξετάζεται το ενδεχόμενο ενεργοποίησής του.

Ο Φορτούνης είναι παίκτης του Ολυμπιακού, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και ο Κάρλος Κορμπεράν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας επαναξιολογεί όλο το ρόστερ, όπως έπραξε και στην περίπτωση του Μάριου Βρουσάι, τον οποίο συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα και χρησιμοποίησε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Για την ώρα, από τον Ολυμπιακό δεν λένε το παραμικρό και είναι λογικό μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τα δεδομένα δείχνουν να έχουν διαφοροποιηθεί όμως για τον Φορτούνη τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ενώ είναι πιθανό να γίνει μία συζήτηση και για το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, ο παίκτης από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος, καθώς θα έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Ο Φορτούνης, πάντως, είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί από εβδομάδα. Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημη πρόταση για την πώληση του Έλληνα μεσοεπιθετικού και ούτε υπήρχε σκέψη για την παραχώρηση του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ όπως ακούστηκε και γράφτηκε.

Δείτε τη Game Night για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Super League:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ