ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με Φορτούνη και άμεση επιστροφή του

SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 /   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Φορτούνη για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια και, παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κώστα Φορτούνη για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια και, παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις.

Αρχικά, υπήρχαν σκέψεις ο ποιοτικός Έλληνας κεντρικός μεσοεπιθετικός να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, δηλαδή την προσεχή Τρίτη (30/8) ή την Τετάρτη (31/8). Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να προπονηθεί με την ομάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/8).

Ο Φορτούνης έδωσε το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού και είναι έτοιμος για την άμεση επιστροφή του στην ενεργό δράση, κάτι που είναι καθαρά στο χέρι του Κάρλος Κορμπεράν.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2024 ή το 2025.

Υπενθυμίζεται, ότι το ισχύον συμβόλαιο του Φορτούνη λήγει τον Ιούνιο του 2023, που σημαίνει ότι θα μπορούσε από τον Ιανουάριο να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος. Ωστόσο, πλέον οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο Έλληνας άσος είναι έτοιμος να βάλει τις υπογραφές του (Δευτέρα 29/8 – Τρίτη 30/8) σε νέο συμβόλαιο.

Ιταλικές ομάδες και Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ιταλικές ομάδες και η Τράμπζονσπορ έχουν κάνει κρούσεις στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα.

Η πλευρά του σκόρερ των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού φέρεται να έχει προσφορές στα χέρια της και αναμένονται να είναι καυτά τα τελευταία εικοσιτετράωρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 28χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πειραϊκή ΠΑΕ έως το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ