ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χάμες Ροντρίγκες, o Μέντες και οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να συζητήσουν μέσα στον Δεκέμβριο για την επέκταση της συνεργασίας τους, την ίδια στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να προχωρήσουν την υπόθεση του Μαντσίνι του Άρη για να ενισχυθούν στα εξτρέμ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται αυτές τις μέρες μαζί με την αποστολή της Εθνικής Κολομβίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ ενόψει του φιλικού αγώνα με την Παραγουάη (20/11, στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας). Ο έμπειρος επιτελικός χαφ στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ετοιμαστεί για το ταξίδι με τον Ολυμπιακό για την Ισπανία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεκαήμερο της μίνι προετοιμασίας της πειραϊκής ομάδας.

Με την επιστροφή της ερυθρόλευκης αποστολής από τη Μαρμπέγια αναμένεται να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις -το δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου- και να δρομολογηθούν εξελίξεις για την επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Χάμες μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με την πειραϊκή ΠΑΕ και από τη στιγμή που οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από την μέχρι σήμερα συνεργασίας τους, προτίθενται να περάσουν στο επόμενο στάδιο, που είναι η πρόωρη ανανέωση για ακόμη ένα χρόνο. Οι ερυθρόλευκοι είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό, την επιρροή στο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας και την προσφορά του 31χρονου παίκτη και θέλουν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν.

Ο Χάμες από τη μεριά του, ξαναβρήκε τον εαυτό του στον Ολυμπιακό, οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως έχει αναγεννηθεί στον Πειραιά μετά την περιπέτειά του στο Κατάρ με τη Αλ Ραγιάν και ο ίδιος θεωρεί πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει αγωνιστικά στο δεύτερο μισό της περιόδου. Ο ατζέντης του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ενήμερος για τις προθέσεις των δύο πλευρών και όταν έρθει η ώρα, θα καθίσουν όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι προκειμένου να δώσουν τα χέρια για νέα συνεργασία.

Ο Μέντες βλέποντας ότι ο Χάμες είναι αποφασισμένος να φτάσει πάλι στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί και να τα καταφέρει στην δεύτερη επιστροφή του στην Ευρώπη, ενδεχομένως να γίνει δέκτης κρούσεων από άλλους συλλόγους για τον παίκτη, γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιο του τελευταίου λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό προτίθενται να κινηθούν έγκαιρα και να φέρουν την υπόθεση εκεί που θέλουν και σκοπεύουν να το κάνουν πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Μάλιστα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στο περιθώριο των επαφών του Ολυμπιακού με τον Χάμες για την ανανέωση του συμβολαίου του, είναι πιθανό να γίνει συζήτηση με τον Μέντες και για άλλους παίκτες. Άλλωστε, ο τελευταίος και το γραφείο του έχουν πλούσιο πελατολόγιο και προσβάσεις σε πολλές ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην αναζήτηση στόπερ και δύο πλάγιων αμυντικών και όχι μόνο και δεν αποκλείεται τον επόμενο μήνα να προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στα εξτρέμ, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μαντσίνι από τον Άρη και αναμένεται να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις την επόμενη εβδομάδα, όταν θα επιστρέψει ο παίκτης από την Αργεντινή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ