ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ο Χάμες Ροντρίγκες κλήθηκε στην εθνική Κολομβίας για το φιλικό παιχνίδι με την Παραγουάη

Ο Χάμες Ροντρίγκες της Κολομβίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Λίμα | Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
Ο Χάμες Ροντρίγκες της Κολομβίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Λίμα | Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 © 2017 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάμες Ροντρίγκες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας για τον φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Παραγουάη που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κολομβίας, Νέστορ Λορένζο, κάλεσε τον Χάμες Ροντρίγκες ενόψει του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Παραγουάη που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ (3 τα ξημερώματα της Κυριακής 20/11 για την Ελλάδα).

Η κλήση του έμπειρου επιτελικού χαφ του Ολυμπιακού δεν επηρεάζει την πειραϊκή ομάδα, καθώς την προσεχή εβδομάδα ο Μίτσελ έχει προγραμματίσει να δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στο τέλος Νοεμβρίου για την Ισπανία για ένα δεκαήμερο μίνι προετοιμασίας (από τις 28/11 έως τις 7/12), οπότε ο Χάμες θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

TAGS ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ