ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κλείνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Ολυμπιακός για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten.
Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Ολυμπιακός INTIME

Ο Ολυμπιακός είναι αισιόδοξος πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κλείσει την υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η δέσμευση με τη Φούλαμ.

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η απόκτησή του μάλιστα από τους ερυθρόλευκους είναι θέμα χρόνου. Ο Μαυριτανός επιθετικός είναι προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς καθώς διαθέτει τα στοιχεία που θεωρεί πως λείπουν από την επίθεση.

Στους ερυθρόλευκους υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση του στράικερ του Άρη θα κλείσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Ολυμπιακός θα περιμένει να περάσει το Σαββατοκύριακο, καθώς μέχρι το Σάββατο (25/6) υπάρχει μία δέσμευση της Φούλαμ με τον Άρη. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα έχει δικαίωμα επαναγοράς του. Επομένως, οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν τις εξελίξεις, ώστε να γνωρίζουν πού θα απευθυνθούν.

Εν πάση περιπτώσει ο Καμαρά παραμένει σε πρώτο πρώτο πλάνο. Το SPORT24 ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Μαυριτανού επιθετικού και πώς μπορεί να λειτουργήσει ως κατάλληλος παρτενέρ του Αραμπί.

Έρχεται και ο Βρσάλικο

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και πάνω στην κλεισμένη υπόθεση του Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης μπακ αναμένεται την Τρίτη (28/6) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο θα περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά, θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί. Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός "φουλάρει" στις μεταγραφές του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ