ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει και τρίτο Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά INTIME

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Ολυμπιακό, με την ολοκλήρωση του deal να βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των "ερυθρολεύκων".

Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός από την Μαυριτανία αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς διαθέτει τα στοιχεία που θεωρεί πως λείπουν από την επίθεση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρείται πως ο Καμαρά μπορεί να συμπληρώνει ιδανικά το παζλ των τριών φορ (μαζί με Ελ Αραμπί και Τικίνιο), αλλά και την ίδια στιγμή να χρησιμοποιηθεί κι ως περιφερειακός επιθετικός.

Στην πραγματικότητα, η ολοκλήρωση της μεταγραφής βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού, ο οποίος και θα αποφασίσει πότε θα την ενεργοποιήσει. Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά υποστηρίζουν πως η περίπτωση του Καμαρά δεν είναι τόσο προχωρημένη.

Ο 27χρονος φορ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους "κιτρίνους", ενώ τις τελευταίες ημέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να συζητήσει με τη Φούλαμ, αφού ο Άρης είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει άλλα 2,5 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα για την απόκτησή του.

Επομένως, αναζητείται η "χρυσή τομή" για να μείνουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ικανοποιημένες. Την περσινή σεζόν, ο Καμαρά, με τη φανέλα του Άρη, μέτρησε 10 γκολ και 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ